event-221072 event-221072

Musiikki

NYTT LAND


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.16,50

Lähde:Tiketti

NYTT LAND

Mystistä shamaanirokkia soittava Nytt Land Suomeen maaliskuussa!

Mystisistä soundeistaan ja solistinsa ainutlaatuisesta äänestä tunnettu venäläinen rock-yhtye Nytt Land saapuu konsertoimaan Suomeen keväällä. Tämä shamanismia ja kokeellista musiikkia esiintymisissään yhdistävä yhtye nähdään On The Rocksissa, Helsingissä 31. maaliskuuta. Konsertin liput ovat jo myynnissä Tiketissä.

Kalatšinskin kaupungista, Venäjän Omskista kotoisin oleva Nytt Land on julkaissut viisi albumia, joista ensimmäisen 2014. Uusin julkaisu, CVLT, on luvassa tammikuussa 2020. Yhtyeen musiikki hehkuu taianomaista tunnelmaa, ja laulaja Natalia Pakhalenkon äänessä sointuvat kansanmusiikin siperialaiset ja saamelaiset perinteet sekä keskiaasialaisen Tuvan kurkkulaulu

Nytt Land on kiertänyt lukuisia suuria metallimusiikin festivaaleja, ja sen on ollut kiertueella myös mm. Korpiklaanin ja Wardrunan kanssa.

Nytt Landissa ovat mukana Anatoli Pahalenko (jouhikko, huilu, kitara, laulu, sämpläys), Natalia Pakhalenko (laulu, huilut, lyömäsoittimet, koskettimet, lyyra, kehärumpu) ja Sergei Silitcky (rummut).

Nytt Land: www.facebook.com/nyttland/

 



Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Kommentoi tapahtumaa (0)