event-210197 event-210197

Lasten tapahtumat

SANNI


Järjestäjä:SANNI
Paikka:LOGOMO-sali
Osoite:Junakatu 9
20100 Turku
Pääsymaksu:min 32.0 € - max 35.0

Lähde:Lippu.fi

SANNI

SANNIN ”MITÄ MEILTÄ JÄI KESKEN” -KIERTUE VALLOITTAA SUOMEN KEVÄÄLLÄ

Suomalaisen popmusiikin ykkösnimi SANNI kiertää Suomea keväällä 2022. Helmi–toukokuussa toteutuva ”Mitä meiltä jäi kesken” -kiertue starttaa Hyvinkää-salista 18. helmikuuta 2022.

SANNI on yksi 2010-luvun suurimmista ja suosituimmista suomalaisartisteista ja artisti on dominoinut julkaisulistojen kärkiä jo vuodesta 2013. Erityisesti jättihiteistään ”Sotke mut”, ”Että mitähän vittua” ja viime vuosikymmenen suosituimmasta radiokappaleesta ”2080-luvulla” muistettava SANNI on streamannut moninkertaista platinaa ja saanut lukuisia Emma-palkintoja.

SANNIn viimeisin studioalbumi ”Trippi” julkaistiin kesäkuussa 2019, ja sen myötä hänet nähtiin niin festarilavoilla kuin konserttisaleissakin. Tulevan albumin ensimmäinen single ”Pettäjä” julkaistiin viime keväänä ja kakkossingle ”Kesken” näki päivänvalon aiemmin tänä syksynä. Uutta musiikkia ennen kevään kiertuetta on vielä luvassa.

Vahvan oman äänen uransa aikana löytänyt SANNI on erityisen tunnettu omaleimaisista lyriikoista, tarttuvista melodioista ja rohkeasta äänestä. Energisistä ja mukaansa tempaavista keikoistaan kuuluisan artistin musiikki nielaisee kuulijansa maailmaan, joka ulottuu lämminhenkisillä keikoilla takariveihin asti.

Kommentoi tapahtumaa (0)