event-227213 event-227213

Musiikki

Jesse Markin


Järjestäjä:Suisto-klubi
Paikka:Suisto-klubi
Osoite:Verkatehtaankuja 7
13200 Hämeenlinna
Pääsymaksu:alk.12,50

Lähde:Tiketti

Jesse Markin

Keikka on siirtynyt helmikuulle 2021!

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.07.2020 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

__

Toukokuussa 2019 debyyttialbuminsa "Folk" julkaissut Jesse Markin on noussut nopeasti kansainvälisen läpimurron kynnykselle. Elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä operoiva artistin ulosanti on suvereenia kuultavaa niin levyltä kuin livenäkin. Complexin ja Clashin kaltaisten arvostettujen brittimedioidenkin hehkuttaman artistin kesän festivaalikiertue huipentui hurmokselliseen esiintymiseen ääriään myöten täydellä Flown Balloon Stagella ja levyjulkkareita juhlittiin syyskuussa loppuunmyydyllä Tavastialla. 

Markin nousee parrasvaloihin myös taiten kirjoitetuilla lyriikoillaan, jotka kätkevät alleen monia ulottuvuuksia eivätkä pelkää ottaa kantaa isoihinkaan teemoihin.

"Halusin tehdä levyn, jossa voin tuoda tuttuja elementtejä uusien kokeilujen rinnalle. Puhua eri asioista, käyttää ääntäni eri tavoilla ja kirjoittaa uudella lähestymistavalla. Halusin muistuttaa itseäni siitä, miksi teen musiikkia. Luoda tilan, jossa voin olla kantaaottava ja herkkä. Liikkua vapaasti tunnetilasta toiseen. Yhdeksi tärkeäksi osaksi levyntekoprosessia muodostui myös asioiden haastaminen. Itseni mukaan lukien. Levyn nimenä Folk edustaa montaa eri asiaa. Sanalla viitataan usein kansanmusiikkiin. Minä teen musiikkia kansalle. Usein sanalla viitataan myös ihmisiin, ryhmään tai väkeen. Albumin kappaleet syntyivät yksilön ja ryhmän yhteen sitovista kokemuksista", kuvailee Markin albumiaan.

Liberialaissyntyinen Markin vaikutti ennen soolouraansa yli 10 vuotta arvostetun The Megaphone State -yhtyeen rap-solistina.



Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Kommentoi tapahtumaa (0)