event-227686 event-227686

Lasten tapahtumat

2 PÄIVÄÄ PE-LA K-18


Järjestäjä:Sideways
Paikka:Nordis, Helsinki
Osoite:Nordenskiöldinkatu 11-13
00250 Sideways
Pääsymaksu:135.0

Lähde:Lippu.fi

2 PÄIVÄÄ PE-LA K-18

HERCULES & LOVE AFFAIR JA YHDEKSÄN MUUTA UUTTA ESIINTYJÄÄ VIIMEISTELEVÄT SIDEWAYS-FESTIVAALIN OHJELMISTON

Artistien esiintymispäivät ovat selvillä ja kaikki lipputyypit nyt myynnissä.

Helsingissä Nordiksen alueella 16.–18. kesäkuuta 2022 järjestettävän Sideways-festivaalin musiikkiohjelmisto on nyt viimeisten artistijulkistusten myötä valmis, ja esiintymispäivät julkaistu. Tämän lisäksi yhden ja kahden festivaalipäivän lipunmyynti on alkanut.

Ulkomaisen kattauksen viimeistelee neljä elektronista musiikkia eri näkökulmista lähestyvää esiintyjää. Anohnin laulamasta ”Blind”-jättihitistä parhaiten tunnettu Hercules & Love Affair (US) päättää tulevan kesän Sidewaysin nousemalla Black Box -lavalle lauantai-illan viimeisenä artistina. Aikaisemmin punk-bändeissä vaikuttanut Ela Minus (CO) on innostunut Kraftwerkin ja Daft Punkin kaltaisista tekijöistä, ja artistin ajankohtainen albumi ”acts of rebellion” oli yksi ilmestymisvuotensa palkituimpia elektronisen musiikin julkaisuja. Hypnoottisista keikoistaan tunnettu Joy Orbison (UK) on ollut klubikansan suosikki jo yli vuosikymmenen ajan ja Pye Corner Audio live (UK) tuo Sidewaysiin retrofuturistista soundtrack-soundiaan.

Festivaalin kotimainen kattaus laajenee yhä monimuotoisemmaksi, kun juuri ylistetyn ”Kaikki talot huojuu” -albumin julkaissut laulaja-lauluntekijä Antti Autio, pitkän linjan jazz-kollektiivi Astro Can Caravan, PME-levymerkille kiinnitetty Lauri Haav, kansainvälistä uraa luova pop-artisti Lxandra, instrumentaalista surf- ja rautalankamusiikkia soittava Mary Ann Hawkins sekä psykedeliavaikutteisesti tunnelmoiva Soft Power liittyvät Sidewaysin artistikaartiin.

Aikaisemmin julkaistuja Sideways-esiintyjiä ovat esimerkiksi Róisín Murphy (IE), Caribou (CA), The Avalanches (AU), Vesala, Mac DeMarco (CA), Mogwai (UK), Big Thief (US), Passenger (UK), Maustetytöt X Agents, Ruusut ja Vesta.

Sidewaysin monipuolinen alueohjelma ja uudistuva ravintolatarjonta julkistetaan lähiviikkojen aikana.

SIDEWAYS
16.-18.6.2022 @ Helsinki, Nordis

https://www.facebook.com/sidewayshel https://www.instagram.com/sidewayshel www.twitter.com/sidewayshel https://sidewayshelsinki.fi

OSTETUT LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 SIDEWAYSISSA

Palauttamattomat kesän 2020 ja 2021 -liput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2022 festivaalilla. Jos siis olet ostanut Sideways 2020 tai 2021 lipun, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä.

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Sidewaysiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 30.4.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). 30.4. jälkeen ainoastaan päivityksiä kalliimpaan lipputyyppiin (1pv lippu -> 2pv lipuksi tai 2pv lippu -> 3pv lipuksi).

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaalille ja haluaisit tulla vuoden 2022 Sidewaysiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä päivitysmaksun.

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut: Lippupiste: asiakaspalvelu@lippu.fi

puh. 010 633 1030 arkisin klo 10-16
Puhelun hinta on kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min
Puhelun hinta on matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min

puh. 0600 900 900 ma-la klo 9-21, su 10-18
Puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm
Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN
Kaikki Sidewaysin lippupalautukset ovat päättyneet 17.6.2021.

SIDEWAYSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT
Jos olet voittanut liput Sidewaysin tai yhteistyökumppanimme järjestämästä kilpailusta, ovat ne voimassa myös ensi vuonna.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa. Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.

Kommentoi tapahtumaa (0)