event-235392 event-235392

Musiikki

Jallukka All Stars goes Wigwam feat. Jukka Gustavson


Järjestäjä:Allas Sea Pool
Paikka:Allas Sea Pool
Osoite:Katajanokanlaituri 2a
00160 Helsinki
Pääsymaksu:alk.22,50

Lähde:Tiketti

Jallukka All Stars goes Wigwam feat. Jukka Gustavson

Jukka Gustavson/Wigwam

Jallukka All Starsin ilta legendaarisen laulajan ja kosketinsoittaja Jukka Gustavsonin kanssa koostuu Wigwamin klassikkokappaleista sekä Wigwamin musiikkiin vaikuttaneiden yhtyeiden kappaleista - illan aikana kuullaan mm. The Bandin, Bob Dylanin ja Procol Harumin kappaleita.

Jallukka All Stars

Jallukka All Stars on muusikoiden oman talon, Jätkäsaaren Jallukan soittajien ympärille kasattu huippubändi. Jallukka All Stars on: Anssi Salminen, kitara ja laulu, Tapani Varis, basso, Ilmari Heikinheimo ja Jan Noponen, lyömäsoittimet sekä vierailevina muusikkoina mm. Heikki Keskinen, saksofoni ja Senni Eskelinen, kantele.

Jallukka on Elmu-säätiön ylläpitämä muusikoiden talo Helsingin Jätkäsaaressa. Talon sydämenä on Stiinan Kuisman pitämä Malaga Bar. Talon kolmivuotisen olemassaolon aikana asukkaista on muodostunut tiivis yhteisö joka koostuu niin eri-ikäisista kuin eri tyylisuuntia edustavista muusikoista ja muista rock-alan työläisistä.

***

Herkkukorit ovat keikkakohtaisia ja niiden ostaminen edellyttää 18 vuoden ikää. Herkkukorien myynti päättyy tapahtumaviikon tiistaina.

Herkkukoreja on kaksi vaihtoehtoa:

Altaan herkkukori (liha + kala) kahdelle
- Pullo kuplivaa Mionetto Prosecco Brut 0,75l
- Paahdettua valkosipulileipää (L), Vegaanista yrttituorejuustoa (L,G), Marinoituja kesäkasviksia & oliivia (L,VEG,G), Rapeita salaatteja (L,VEG,G), Savustettuja loheneviä(L,G), Salamilajitelma(L,G)

Altaan Vegaaninen herkkukori kahdelle
- Pullo kuplivaa (VEG)
- Paahdettua valkosipulileipää (L), Vegaanista yrttituorejuustoa (L,G), Marinoituja kesäkasviksia & oliivia (L,VEG,G), Rapeita salaatteja (L,VEG,G), Vegaanista Chorizoa(L,G), Yuzu-marinoitua tofua & Shisoa (L,G)              

 

***

Tsemii Stadi!

Allas Sea Pool haluaa tukea muusikoita järjestämällä kesä-heinäkuussa Altaalla hyväntekeväisyyskonserttisarjan, jonka kaikki lipputulot menevät lyhentämättöminä artisteille.

Altaan konserteista nautitaan kesä-heinäkuun ajan joka torstai, perjantai ja lauantai. Tunnelma on leppoisa ja kiireettömän rauhallinen. Esitykset ovat puoliakustisia, joten artistien ja yleisön välinen vuorovaikutus on kiinteä. Torstaisin keskitytään swingiin, jazziin, bebopiin ja klassiseen musiikkiin. Perjantaisin vieraileva tähti esiintyy Jallukka All Stars -house bandin kanssa. Lauantaisin esiintyvät suomalaisen viihde- ja populaarimusiikin tunnetuimmat nimet.

COVID-19-rajoitusten vuoksi Altaan sisäpihalle myydään 2500 lipun sijaan 470 lippua per keikka. Jokainen lipun ostaja saa pihalta oman istumapaikan. Istumapaikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen, joten suosittelemmekin saapumista konserttipaikalle hyvissä ajoin. Pöydät ja tuolit sijoitetaan riittävin turvavälein ja mahdolliset tungoskohdat pyritään poistamaan. Suosittelemme lisäksi varaamaan virkistävän juoma- ja pikkunaposteltavapaketin etukäteen lipunoston yhteydessä.



Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Konserttikokonaisuuden järjestäjä on Allas Sea Pool. Katso kaikki konsertit täältä.

Showtime 19:30.

Kommentoi tapahtumaa (0)