event-235389 event-235389

Musiikki

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.40,50

Lähde:Tiketti

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani esiintyy G Livelab Tampereella rajoitetun kapasiteetin konserteissa 17.-18.7.

HUOM! Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani esiintyy G Livelab Tampereella rajoitetun kapasiteetin konserteissa 17.-18.7. Suuren kysynnän vuoksi järjestämme lisäkonsertit 17.7. ja 18.7. klo 18.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani on yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista keikkabändeistä, joka tunnetaan Kilpeläisen tekemistä hiteistä kuten "Valon pisaroita", "Surusilmäinen kauneus", "Autiosaari" ja "Rakastan sua niin et se sattuu". Yhtyeen uusin albumi Paluu paratiisiin ilmestyi maaliskuussa. Tätä ennen yhtye on julkaissut 5 albumia ja yhden kokoelmalevyn.

Emma-palkittu ja Vain elämää -ohjelmassakin vieraillut Kilpeläinen aloitti uransa musiikkimaailman taustavoimissa ja teki lauluja mm. Vesa-Matti Loirille, Samuli Edelmannille, Suvi Teräsniskalle ja Anna Puulle.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani on poikkeuksellisen tiivis muusikkojoukko. Se on toimiva ja tiukasti yhteen hiileen puhaltava ensemble.

- Kaihon karavaanista saan paljon voimaa. Yhtye pitää pääni kasassa. Keikoille me kuljemme aina yhdessä samalla keikkabussilla ja lavalle nousemme yhtaikaa. Olen yksi bändin muusikoista, en sen pomo tai nokkamies. Me olemme mitä parhaimpia ystäviä keskenämme, kertoo Kilpeläinen.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani:
Tuure Kilpeläinen - laulu, kitara
Rocka Merilahti - kitara, laulu
Jiri Kuronen - koskettimet, hanuri, laulu
Aarne Riikonen - lyömäsoittimet, laulu
Jarno "Jape" Karjalainen - basso, laulu
Sampo Haapaniemi - rummut, laulu

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Kommentoi tapahtumaa (0)