event-228645 event-228645

Musiikki

Ursus Factory & Friends


Järjestäjä:Tavastia-klubi
Paikka:Tavastia-klubi
Osoite:Urho Kekkosen katu 4 - 6
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.19,50

Lähde:Tiketti

Ursus Factory & Friends

HUOM! Ursus Factory & Friends -keikka on siirretty järjestettäväksi uudenvuodenaattona 31.12.2020

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Jos uusi päivä ei sovi, liput voi myös palauttaa Tikettiin 30.9.2020 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Yhtyeen laulaja-kitaristi Jussi "Baby" Pelkonen kommentoi: "Alkuvuoden suosio kieltämättä yllätti, kun myytiin kaksi Tavastiaa loppuun. Aikaisemmin heinäkuussa järjestetylle erikoiskeikalle ei näyttänyt löytyvän sopivaa areenaa kesältä, ja kun Tavastia tarjoutui ottamaan meidät vielä kolmannen kerran keväällä lavalleen, niin ei me voitu kieltäytyä. Edesmenneen Nosturin Ursus Factory & Friendsit ovat olleet aina kesän kohokohta ja mikäs sen upeampaa, kuin päättää kevään kiertue Suomen legendaarisimmalle keikkapaikalle ystävien kera." 

Ursus Factory & Friends erikoiskeikoilla yhtyeen tuotantoa soitetaan yhdessä lukuisten muusikkoystävien, eli "friendsien" kanssa. Aikaisempina vuosina mukana ovat olleet muun muassa: Tiisu, Mara Balls, Pekko Käppi, Versace Henrik, Karina ja Töölön Ketterä. Tämän kevään Ursus Factory & Friendsin esiintyjät ilmoitetaan kevään mittaan.



Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Kommentoi tapahtumaa (0)