event-235486 event-235486

Musiikki

Henrik! + SITOI


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.20,50

Lähde:Tiketti

Henrik! + SITOI

HENRIK! -yhtye on lyhyen elinkaarensa aikana osoittautunut hurmokselliseksi sekä räjähtäväksi liveperformanssiksi, jossa musiikin konventioiden sekä sosiaalisten sääntöjen rajat jäävät kauas taakse yhtyeen esiintymisen aikana. Yhtye julkaisi keväällä 2020 kaksi uutta albumia, PSALMIT (ilm 1.3.) sekä UUSI TESTAMENTTI (ilm 28.4.). Tule mukaamme hurmokseen, heittäydy, koe, ole juuri kuin olet, sillä olet vapaa! Tänä iltana me pidämme toisistamme huolta, ja vapautamme itsemme yhteiskunnan ylivallasta kohti korkeampia tasoja.


Illan avaa SITOI, jonka musiikissa kietoutuvat yhteen rujo ja kaunis. Hänen lyriikkansa kumpuavat herkkyyden, ruumiillisuuden sekä sosiaalisten suhteiden ja -ilmiöiden tarkastelusta, jonka lopputuotteena syntyy kompleksisia kielikuvia pursuavaa aikalaiskerrontaa.

Harkitut sanoitukset, riimien alkusoinnut ja omaperäinen flow taittaa tyylittelyä spoken wordiin ja venyttää sanallisen ilmaisun rajoja. Performanssitaidetta, musiikkia ja runoutta yhdistävän live-esiintymisen runkona sykkivät kokeilevat, tummanpuhuvat taustat. Nopeasti suosioon ponnahtanut SITOI on julkaissut yhden albumin (Huoneita, 2018) ja yhden EP:n (Kyyhky, 2019).

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta hintaan 15 € / kpl. Ovilipunmyynti aloitetaan keikkapäivänä klo 20. 

 

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Kommentoi tapahtumaa (0)