event-219260 event-219260

Musiikki

SOINTI JAZZ ORCHESTRA -KLUBIT, Kapsäkki Helsinki


Järjestäjä:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Paikka:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Osoite:Hämeentie 68
00550 Helsinki
Pääsymaksu:20

Lähde:Lippu.fi

SOINTI JAZZ ORCHESTRA -KLUBIT, Kapsäkki Helsinki

Sointi Jazz Orchestra -klubit

Sointi Jazz Orchestra on 18-henkinen yhtye, joka tunnetaan persoonallisesta big band -perinnettä uudistavasta soundistaan ja ennakkoluulottomista konserttiproduktioistaan. Keväällä 2020 SJO esiintyy Kapsäkin klubi-illoissa yhdessä kiinnostavien säveltäjä- ja solistivieraiden kanssa. Ennen jokaista klubia on illan teemaa ja taustoja käsittelevä yleisölle avoin keskustelutilaisuus ravintola Bistro K:ssa klo 18, johon osallistumalla voit syventää konserttielämystäsi.

Kapina
la 19.9.2020 klo 19

Kapina voi olla pientä kytevää kipinöintiä tai äänekästä barrikadeille nousemista. Musiikin historiassa se on ilmentynyt mitä moninaisimmin tavoin provokatiivisesta punkista meditatiiviseen minimalismiin. SJO-¬klubilla kuullaan nuoren polven säveltäjien kapinallisuudesta inspiroituneita teoksia. Luvassa on liuta mielenkiintoisia kantaesityksiä, joita et halua jättää väliin!

Säveltäjät: Tytti Arola, Teemu Eerola, Joonas Leppänen, ¬Aleksis Liukko, Henri Lyysaari, Tomi Nikku, Mikko Sarvanne, Selma Savolainen, Pekka Seppänen, Oskari Siirtola, Rasmus Soini
Esiintyjät: SJO

Kesto: n. 1 h 45 min. ( sis. väliajan)

Uusi albumi ti 1.12.2020 klo 19 Sointi Jazz Orchestra juhlistaa joulukuussa Kapsäkissä keikkavuoden päätöstä ja uuden albuminsa julkaisua! Konsertissa kuullaan vuosien varrella yhtyeen ytimeksi hioutuneen ainutlaatuisen kantaohjelmiston helmiä niin uunituoreelta albumilta kuin sen ulkopuolelta. Luvassa on monipuolinen kokonaisuus SJO:n tavaramerkiksi muodostuneita vivahteikkaita ja värikylläisiä sävellyksiä – yhtyeen jäsenten taiturimaista solismia unohtamatta!

Sointi Jazz Orchestran uusi albumi koostuu kapellimestari Rasmus Soinin sävellyksistä. Bändin kahden edellisen solistivetoisen teema-albumin jälkeen yhtyeen neljäs studioalbumi nostaa bändin oman uniikin soundin ja huipputason solistit keskiöön. Levy on ylistyslaulu Sointi Jazz Orchestran jäljittelemättömälle yhteissoinnille ja ainutlaatuiselle kokoonpanolle.

Tule mukaan juhlistamaan SJO:n uusinta merkkipaalua ja päättämään vuosi lumoavien musiikillisten hetkien parissa

Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Kommentoi tapahtumaa (0)