event-216652 event-216652

Muut

STAM1NA - VIIMEINEN ATLANTIS


Järjestäjä:
Paikka:Helsingin Jäähalli
Osoite:Nordenskiöldinkatu 11-13
00250 Helsinki
Pääsymaksu:min 39.0 € - max 49.0

Lähde:Lippu.fi

STAM1NA - VIIMEINEN ATLANTIS

METALLIYHTYE STAM1NA ERIKOISKEIKALLE HELSINGIN JÄÄHALLIIN

Yhtye juhlistaa 10 vuotta sitten julkaistua Viimeinen Atlantis-albumiaan 17. syyskuuta 2021 Helsingin Jäähallissa

”On ihmeellistä kuinka vähän maailmassa on asiat muuttuneet näin sanoittajan näkökulmasta. Atlantis on yhtä ajankohtainen ja aggressiivinen kuin julkaisupäivänään”


Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Stam1na esiintyy Helsingin Jäähallissa 17. syyskuuta 2021. Kaksiosainen konsertti sisältää kokonaisuudessaan kymmenen vuotta sitten julkaistun Viimeinen Atlantis-albumin sekä muuta yhtyeen tuotantoa.

Viimeinen Atlantis-albumi ilmestyi 10. helmikuuta vuonna 2010. Albumin tuotti Miitri Aaltonen. Stam1na on soittanut kyseisen albumin kokonaan läpi aiemmin ainoastaan Seinäjoen Provinssissa vuonna 2015. Albumista julkaistaan uusintapainos vinyylimuodossa 10. helmikuuta 2020. Samana päivänä ilmestyy Antti Hyyrysen saman niminen esikoisromaani.

Albumi kritisoi voimakkaasti yhteiskunnan kulutustottumuksia ja otti kantaa luonnonsuojelun puolesta. Kulutuskriittisen teemansa johdosta sille myönnettiin mm. ympäristöpalkinto ilmestymisvuonna 2010. Se myi platinaa, palkittiin Vuoden metallialbumi -Emmalla ja äänestettiin muun muassa Soundin, Infernon ja Rumban yleisöäänestyksissä vuoden kotimaiseksi albumiksi.

"Viimeistä Atlantista on tituleerattu yhtyeen merkittävimmäksi albumiksi, myös yhtyeen itsensä mielestä. Se on myös myynyt levyistämme eniten. On ihmeellistä kuinka vähän maailmassa on asiat muuttuneet näin sanoittajan näkökulmasta. Atlantis on yhä ajankohtainen ja aggressiivinen, kuten kymmenen vuotta sitten”, kommentoi Antti Hyyrynen.

___________________________________________________________

Mikäli tilanne viranomaismääräysten vuoksi muuttuu, konsertin järjestelyihin voi tulla muutoksia. Yleisön, tapahtumahenkilökunnan ja artistien turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota ja konserttijärjestelyissä huomioidaan viranomaisten tapahtumajärjestäjille asettamat säännöt ja ohjeistukset. Jos maskipakko astuu voimaan viranomaismääräyksellä, tulee suu-nenäsuojusta käyttää myös tässä tapahtumassa. Mikäli konsertti jouduttaisiin perumaan, lipun voi palauttaa lippukauppaan.

Mitä teen, jos minä tai joku seurueestani sairastuu konsertin jälkeen?

Jos sairastut ja sinulla todetaan testin perusteella covid-19, otathan yhteyttä tapahtumajärjestäjään (info@fullsteam.fi), jotta samassa lohkossa olleet konserttikävijät voidaan tunnistaa ja kontaktoida tarvittaessa. Tartuntaketjujen jäljittämistä varten keräämme asiakkaiden yhteystiedot jo lipunostovaiheessa.

Miksi lippujen oston yhteydessä kysytään yhteystietoja?

Jokaisesta konserttiin saapuvasta seurueesta kerätään vähintään yhden henkilön yhteystiedot siksi, että mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Yhteystietoihin on pääsy vain lippukaupan nimetyillä henkilöillä ja niitä luovutetaan vain viranomaispyynnöstä. Lippukauppa lähettää tarvittaessa ennen tapahtumaa tarkempia tapahtuman käytäntöihin liittyviä ohjeistuksia sähköpostitse.

Osallistuessaan tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano sekä kaikkien kohtuullisten hygieniatoimenpiteiden noudattaminen eivät kokonaan poista asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19) tai muun taudinaiheuttajan aiheuttamaan sairauteen.

Kommentoi tapahtumaa (0)