event-235847 event-235847

Musiikki

ANTTI RAILIO & JP LEPPÄLUOTO: ENSI-ILTA!


Järjestäjä:Antti Railio & JP Leppäluoto
Paikka:Sellosali, Leppävaara Soittoniekanaukio
Osoite:Soittoniekanaukio 1 A
02600 Espoo
Pääsymaksu:40

Lähde:Lippu.fi

ANTTI RAILIO & JP LEPPÄLUOTO: ENSI-ILTA!

Ensimmäistä kertaa yhdessä konsertoivat tenori Antti Railio ja baritoni JP Leppäluoto nähdään syys- ja lokakuussa konserttisaleissa kautta maan. Suomen eturivin mieslaulajat tulkitsevat niin yksin kuin yhdessä tunnettuja rock- ja pop- kappaleita. Lisäksi heiltä kuullaan omaa soolotuotantomateriaalia.

Luvassa on lainabiisejä yhtyeiltä ja artisteilta, jotka ovat vaikuttaneet näiden musiikillisten veljesten uraan ja soundiin - lapsuudesta tähän päivään.

Antin omasta tuotannosta konserteissa kuullaan mm. ”Halla ja etelätuuli”, ”Samaan marmoriin” ja ”Sun jälkeen routaa”. JP:n omasta tuotannosta livenä ovat kuultavissa singlet ”Kuoppa” ja ”Shalalaa” sekä poimintoja tuoreelta soololevyltä. Aiemman yhtyeensä Charonin jättihitti ”Little Angel” taipuu nyt konserttisaliversioksi.

Voimakasääniset tulkitsijat ovat tehneet raskaan rockin ja iskelmän saralla uraa niin soolona kuin eri yhtyeissä sekä Raskasta Joulua -kokoonpanossa.

Vaikuttavat äänet ja tulkinnat niin yksin kuin yhdessä tarjoavat elämyksellisen illan ja ainutlaatuisen kokemuksen syksyn pimeneviin iltoihin!

Konsertin kesto n. 1h 45 (ilman väliaikaa)

Pyörätuoli + saattaja kulkevat sisään yhteisellä lipulla, liput myynnissä nettikaupassa. Poikkeus Sellosali, jonka pyörätuoli- ja saattajaliput ovat myynnissä myyntipisteissä, R-kioskeilla sekä puhelinpalvelussamme nro 0600 900 900, puhelun hinta 2€/min + pvm, avoinna ma-la klo 9-21 ja su klo 10-18, poikkeukset pyhinä mahdollisia.
Muut avustajat voivat ostaa saattajalipun (1,50€) em. myyntipisteistä ja puhelinpalvelusta, saattajakortti esitettävä pyydettäessä.


Kommentoi tapahtumaa (0)