event-248155 event-248155

Musiikki

LUUKAS OJA


Järjestäjä:Luukas Oja
Paikka:Ravintola Kerubi
Osoite:Siltakatu 1
80100 Joensuu
Pääsymaksu:12

Lähde:Lippu.fi

LUUKAS OJA

Rock-tulokas Luukas Oja julkaisee debyyttialbuminsa lokakuussa ja lähtee kiertueelle! Luukas Ojan odotettu debyyttialbumi Väritetty todellisuus julkaistaan 2. lokakuuta Playground Musicin kautta. Albumilta on jo julkaistu paljon radiossa soineet singlet Ei on ei, Ostan, ostan ja Naimisiin.

Luukas Ojalla piti olla tänä vuonna varsinainen unelmien festarikesä Provinssista Ruisrockiin, mutta koronatilanne vei keikat. Viimeisimmäksi keikaksi tältä keväältä jäi loppuunmyyty Turun Logomon keikka, jossa yhtye lämppäsi Apulantaa. Kesällä Luukas Oja soitti oman loppuunmyydyn keikan Helsingin On The Rocksissa.

Livessä Luukas Ojan ydin näyttäytyy luonnollisimmin. Käytännössä koko kevään ja kesän on ehtinyt nyt valmistautua, jännittää ja kuvitella, millaista on palata keikkalavoille, eikä malteta odottaa, että päästään soittamaan levy kokonaisuudessaan! Luukas Oja valittiin tänä vuonna tulevaisuuden tähtiä ennustavan YleX Läpimurto -listan sijalle 3. Bändi sai alkuvuodesta myös Indie Awards -ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa.

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Kommentoi tapahtumaa (0)