event-220493 event-220493

Musiikki

The Lion King Gala


Järjestäjä:Kulttuuritalo
Paikka:Kulttuuritalo
Osoite:Sturenkatu 4
00510 Helsinki
Pääsymaksu:alk.59 €

Lähde:Tiketti

The Lion King Gala

Tapahtuma on siirtynyt, uusi päivä 3.10.2022.

Alkuperäiselle päivälle 1.10.2020 tai 4.10.2021 ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan.
Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.10.2021 mennessä.

***

THE LION KING GALA

Liput & info

Vuonna 1994 julkaistun Leijonakuningas-elokuvan musiikki on ehtinyt ihastuttaa jo 25 vuoden ajan niin valkokankaalla kuin lukuisissa musikaalimenestyksissäkin ympäri maailman. Nyt nämä Hans Zimmerin ja Elton Johnin säveltämät klassikot kuullaan ensi syksynä myös livenä Suomessa.The Lion King Gala -konsertti koetaan sinfoniaorkesterin esittämänä Helsingin Kulttuuritalolla.

Vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo konserttiin mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa.

The Lion King Gala -konsertissa kuullaan kaikki tutut Leijonakuningas-hitit aina herkästä "Can you Feel the Love Tonight" -balladista "Hakuna Matata" -hassutteluun. Mukana on myös oleellista elokuvan scoremusiikkia, joka tuo Afrikan savannin keskelle Suomen syksyä. Konsertissa kuullaan myös valikoituja paloja muihin Disney-elokuviin tehdyistä kauneimmista kappaleista sekä afrikkalaisista sävellyksistä. Mukana on muun muassa Tarzan-elokuvasta tuttu Phil Collinsin sävellys "My heart belongs to you".

Disney-klassikkoilta oo osa sarjaa, jossa kuullaan myös Taru Sormusten Herrasta- sekä Hans Zimmer -teemaiset konsertit.



Esityksen kesto n. 90 min, ei väliaikaa.

Kommentoi tapahtumaa (0)