Lasten tapahtumat

LET IT BE 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI


Järjestäjä:Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Paikka:Malmitalo
Osoite:Ala-Malmin tori 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:min 25.0 € - max 27.0

Lähde:Lippu.fi

LET IT BE 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI

Let It Be 50-vuotisjuhlakonsertti
26.8.2021 klo 19.00

The Beatles -levyihin perustuva Jiri Nikkisen luotsaama juhlakonserttisarja saa tänä syksynä jatkoa Let It Be -albumilla. Levy julkaistiin 1970 yhtyeen viimeisenä pitkäsoittona, vaikka todellisuudessa se olikin nauhoitettu jo ennen Abbey Roadia.

Levyn syntyvaiheet olivat riitaisia ja aamukahdeksalta käynnistyneet Twickenhamin elokuvastudioiden harjoitukset eivät juurikaan enää inspiroineet bändin jäseniä. Kaikki mitä musiikissa pystyi saavuttamaan, oli jo saavutettu. Maailma oli polvillaan ja heillä kaikilla oli nyt muuta. Johnilla Yoko, Paulilla Linda, Georgella Pattie ja Ringolla Maureen. Levy oli raskas prosessi, jonka lopulta Phil Spector kursi kasaan lukemattomista eri kappaleiden otoista. Kaikesta huolimatta asialla oli The Beatles ja kaikki mitä yhtye teki muuttui edelleenkin kullaksi. Niin tämäkin. Levyllä on mm. kaksi upeaa Paulin balladia, The Long And Winding Road ja Let It Be. Levyltä myös kuulee miten toisiinsa vuosikaudet hitsaantunut yhtye parhaimmillaan voi groovata yhdessä.

Kaiken eristäytymisen johdosta sydän alkaa janoamaan kulttuuria ja sitä se myös saa. Tule mukaan nauttimaan maailman menestyneimmän pop/rock-yhtyeen musiikista Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin intohimoisella opastuksella! Albumikonsertin jälkeen toisella puoliajalla soivat muut tutut huolella valikoidut Beatles-hitit. Ilta on yhtä ilotulitusta!
Dig it!

Kesto 2 h, sis. väliajan 20 min

Kommentoi tapahtumaa (0)