event-219561 event-219561

Musiikki

MESTARI JA DIIVA - RYHÄNEN & RUSANEN


Järjestäjä:Jaakko Ryhänen, Johanna Rusanen
Paikka:Lappeenranta-sali
Osoite:Villimiehenkatu 1
53101 Lappeenranta
Pääsymaksu:40

Lähde:Lippu.fi

MESTARI JA DIIVA - RYHÄNEN & RUSANEN

Mestarit muuttuu Mestari ja Diiva-kiertueeksi

Jorma Hynninen ei jatka syksyn Mestarit kiertueella. Hänen tilallaan, Jaakko Ryhäsen kanssa esiintyy suosittu sopraano ja upea diiva Johanna Rusanen. Samalla konserttisarja saa uudeksi nimekseen Mestari ja Diiva. Mestarit- konserttien tilalla, vastaavilla konserttipaikoilla ja ajankohtina, esitetään Mestari ja Diiva - konsertit. Kokenut Mestari Jaakko Ryhänen kohtaa uransa huipulle nousevan upean diivan, sopraano Johanna Rusasen. Tämä erittäin viihdyttävä kokonaisuus pitää sisällään upeita ooppera-aarioita, kansanlauluja, operettia ja musikaalisävelmiä.

Italian kielessä sana Diva tarkoittaa oopperan ylistettyä tähtilaulajaa ja sellainenhan Johanna Rusanen on! Yksi hänen uransa kohokohdista oli toteutumassa syksyllä 2020 New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Johanna oli kiinnitetty Richard Wagnerin Tristan ja Isolde –oopperan Isolden cover–tehtävään syys-lokakuulle. Metropolitan jouduttiin kuitenkin sulkemaan koko syyskaudeksi.

Mutta sen minkä New York menettää, sen suomalainen konserttiyleisö nyt saa: Johanna Rusanen esiintyy yhdessä Jaakko Ryhäsen kanssa täällä Suomessa tämän vuoden syksyn kiertueellamme.
Pianisteina vuorottelevat Jukka Nykänen ja Janne Hovi.

Kommentoi tapahtumaa (0)