event-226305 event-226305

Muut

LISÄÄ SAIKKUA, KIITOS!


Järjestäjä:Lisää saikkua, kiitos!
Paikka:Spa Hotel Runni
Osoite:Runnintie 407
74595 Runni
Pääsymaksu:30

Lähde:Lippu.fi

LISÄÄ SAIKKUA, KIITOS!

LISÄÄ SAIKKUA, KIITOS!

"Saikkua, kiitos!" -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 250 kertaa ja sen on nähnyt yli 50 000 katsojaa. Kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!

Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista, ennakkoluuloista jne. Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?

Siksi syyskuussa 2017 sai ensi-iltansa "Saikkua, kiitos!" -esityksen jatko-osa "Lisää saikkua, kiitos!". Lupaamme, että meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun pääsemme tutkimaan uusia aiheita. Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Mutta paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa Lisää saikkua, kiitos! -esityksiin! Aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu.

Käsikirjoitus: Työryhmä ja Ismo Leikola
Laulut: Ismo Leikola
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Kalle Pylvänäinen
Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Tuotanto: Iltama Oy / iltama.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)