event-250792 event-250792

Musiikki

Masa Orpana Honk


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.26,50

Lähde:Tiketti

Masa Orpana Honk

Masa Orpana Honk tuo juurimusiikin riemun ja monipuoliset rytmit nykyaikaiseen jazz-ympäristöön. Yhtyeen valtti on kolmen saksofonin sektio, jota komppaa New Orleansin hengessä sykkivä rytmiryhmä. Bändin musiikissa yhdistyvät afroamerikkalainen juurimusiikki sekä jazzin kieli pitkälle vietyjen improvisaatioiden, omien sävellysten ja hiottujen sovitusten muodossa.

Honk on perustettu alunperin vuonna 2012 ja se on soittanut keikoilla enimmäkseen kvartettina Masa Orpanan ollessa ainoa puhaltaja. Kahdella saksofonistilla vahvistettu kokoonpano syntyi ideasta soittaa keikoilla Orpanan useammalle puhaltajalle tehtyjä sovituksia. Laajennettu yhtye soitti ensimmäisen konserttinsa täpötäydelle klubille talvella 2020.

Masa Orpana - tenorisaksofoni
Tuomas Heinonen - altto- ja tenorisaksofoni
Aino Heikkonen - baritonisaksofoni
Jonni Seppälä - kitara, laulu
Ville Vallila - basso
Juppo Paavola - rummut

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)