event-252745 event-252745

Musiikki

The Hearing


Järjestäjä:G Livelab
Paikka:G Livelab
Osoite:Yrjönkatu 3
00120 Helsinki
Pääsymaksu:alk.27,50 €

Lähde:Tiketti

The Hearing

The Hearing G Livelab Helsinki!

SIIRTYNYT!

Konsertti on siirtynyt aiemmalta päivämäärältään 4.9.2021. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 13.11.2021 mennessä.

**

The Hearing on mm. Ruusut-yhtyeestä ja Pintandwefallin riveistä tutun Ringa Mannerin lämpimiä lauluharmonioita, mielivaltaisia poppimelodioita, liikuttavia rytmejä ja vahvaa läsnäoloa tarjoileva dream pop -yhtye. Kolmannella albumillaan The Hearingin soundimaailma on viimeistellympi kuin aiemmin, vaikka vain yhtä genreä on silti vaikeaa nimetä. Demian-levy sekoittelee luontevasti elementtejä modernista pohjoismaisesta popista, teknosta ja klubimaailmasta, ja antaa valtavien särösyntetisaattoriaaltojen törmäillä moniäänisiin kuoroharmonioihin mielensä mukaan.

"Luovimmillaan Demian on musiikkia, joka on saatu valmiiksi viemällä se hajoamispisteeseen asti. Määränpäältä se ei kuitenkaan kuulosta. Purettavaa ja kasattavaa on jäljellä vielä niin paljon, että levyn lopullinen merkitys määrittynee vasta tulevaisuudessa, osana jotakin mitä kukaan ei osaa vielä ennustaa." - Soundi

Facebook
Instagram
Twitter



Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Kommentoi tapahtumaa (0)