event-258729 event-258729

E-tapahtumat

PARHAIN PÄIN


Järjestäjä:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Paikka:Keikalla.fi-livestriimi
Osoite:Keikalla.fi
Pääsymaksu:6

Lähde:Lippu.fi

PARHAIN PÄIN

Herkän tunnelmallinen ja humoristinen, kaikin puolin elämänmakuinen konsertti/lauluilta perustuu palkitun kirjailijan Jukka Itkosen runoihin ja lauluteksteihin. Tekstit lauluiksi on säveltänyt Suomi-palkinnollakin aateloitu muusikko Jukka Nykänen, joka toimii myös esityksen huippupianistina. Laulusolistina toimii teatterista, musikaaleista ja TV-sarjoista tuttu näyttelijä Ari- Matti Hedman. Molemmilla lavalle nousevilla esiintyjillä on pitkä ja merkittävä ura musiikin- ja musiikkiteatterin saralla.

Konserttiin valikoituu kappaleita aiemmasta Itkonen-Nykänen-Hedman yhteistyöstä sekä aivan uusia, ennen esittämättömiä lauluja. Teemallisesti lauluissa pohditaan elämän koko kirjoa, mm. rakkautta, kaipausta, ihmisenä kasvamista, ikääntymistä ja vähän koronaakin. Laulujen lomassa jutustellaan ja vähän muistellaan, mutta pääosassa ovat laulut ja niiden tarinat ihmisenä olemisesta sekä toive siitä, että elämässä kaikki lopulta kääntyy parhain päin.

Laulu: Ari-Matti Hedman
Piano: Jukka Nykänen

Tallennettu Musiikkiteatteri Kapsäkissä 12.3.2021. Ostettavissa 29.3.-29.6.2021 välisen ajan. Katseluoikeus 10 pv koodin aktivoinnista.

Kommentoi tapahtumaa (0)