event-267237 event-267237

Messut ja markkinat

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2021 Helsinki


Järjestäjä:Kaisaniemen puisto
Paikka:Kaisaniemen puisto
Osoite:Kaisaniemenkatu - Unioninkatu
Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2021 Helsinki

Suuret Oluet Pienet Panimot - ennakkoliput Tiketistä!

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy päivittäin klo 18:00 saakka.
Myös päiväsaikaan pitää erikseen ostaa lasi, mikäli haluaa tapahtumassa jotain juoda.

Kaikkiin ennakkolippuihin sisältyy lasimaksu lasituopista. Tyhjän lasin saat viedä kotiin. Jos palautat lasin lasipisteelle ehjänä, siitä hyvitetään 2 euroa. Max. 1 hyvitys / hlö. Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia laseja.

Tarkista aukioloajat ja lisätiedot: www.suuretoluet.fi

LIPUT & INFOT

Express -lasilippu

Express lasilipulla voit välttää lasipisteelle jonottamisen ja pääset klo 18.00 saakka alueelle sisään priority -sisäänkäynnin kautta.
Lasin saat lippua vastaan saapuessasi alueelle. Lippu ei sisällä sisäänpääsyä klo 18 jälkeen.

Sisäänpääsy yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn alueelle priority -sisäänkäynnin kautta ja lasimaksun lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältät jonot ja saat heti saapuessasi iltarannekkeen.

Sisäänpääsy kahdelle

Hinta sisältää kahden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältätte jonot ja saatte heti saapuessanne iltarannekkeet. Molempien henkilöiden tulee saapua samanaikaisesti alueelle.

Kolmen päivän lippu yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön priority -sisäänpääsyt alueelle kaikkina kolmena päivänä sekä yhden lasimaksun.

Pöytävaraus PÄIVÄ – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön kahden ensimmäisen aukiolotunnin aikana, muuten pöytävaraus peruuntuu. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Pöytävaraus ILTA – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön klo 17 – 20 välisenä aikana. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Yleisötasting - Tule mukaan SOPP tastingiin!

Olutreissun olutasiantuntija Anikó Lehtinen ja Beer Sommelier Maria Markus sekä Beer Sommelier Olli Majanen johdattavat sinut olutmakujen ja –tarinoiden maailmaan. Maistat suomalaisia pienpanimotaidonnäytteitä ja kuulet niiden tekijöistä, raaka-aineista sekä panimoista kevyellä otteella. Samalla vinkataan Suomen olutmatkailunähtävyydet alueellasi sekä kerrotaan olutmatkailuvinkkejä. Tastingiin kuuluu 5 erilaista panimotuotetta ja se kestää noin puoli tuntia. Paikalla on aina yksi näistä oluen ammattilaisista.
Huom.! Pelkkä tasting -lippu ei oikeuta alueelle sisäänpääsyyn klo 18 jälkeen. Ostathan myös sisäänpääsyn klo 18 jälkeen alkaviin tastingeihin.



Tutustuthan koronaohjeisiin ja toimitaan yhdessä toisistamme huolehtien

Hyvä asiakkaamme, toimitaan yhdessä vastuullisesti, jotta koronavirus ei leviä. Olemme tehneet paljon erilaisia toimenpiteitä, joilla koronaviruksen leviämistä ehkäistään tapahtumassa. Tapahtuma-alueelle ei saa tulla jos sinulla on nuhaa tai yskää tai muita koronavirukselle tyypillisiä oireita. Jos sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi / nenäsi nenäliinalla. Heitä nenäliina tämän jälkeen roskiin ja pese kädet wc-vaunussa tai käytä käsidesiä. Tutustu ohjeisiin tarkemmin tästä.

Kommentoi tapahtumaa (0)