event-231223 event-231223

Teatteri ja ooppera

Divet Show


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.38

Lähde:Tiketti

Divet Show

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen. Uusi päivämäärä on 21.1.2022.

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.11.2020 ja kertaalleen siirretylle päivämäärälle 30.10.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.3.2021 mennessä.

***

Suomen suosituin ja hulvattomin dragtähti ja impersonaattori Marko Vainio on jo 15 vuoden ajan tuonut suurimmat tähdet ja tähdenlennot kansan eteen estradille. Tämä myös kansainvälisesti palkittu mies ei lepää korkokengissään vaan tuo juhlavuotensa kunniaksi uuden shownsa kaupunkiisi ja luvassa on ennennäkemätön spektaakkeli kuuluisimpien diivojen parissa. Markon upeiden säärien lisäksi tarjolla on myös ripaus muutakin mieskomeutta silmiemme iloksi. Se on kuulkaas lilat luomille ja lantiopohjalihakset treenille, sillä naurua ei näistä synttäribileistä puutu! Pimpampum ja nähdään juhlashowssa!

 

 



Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Shown kesto n 2h väliaikoineen.

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Kommentoi tapahtumaa (0)