event-217295 event-217295

Musiikki

Beethoven 250: Meta4


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.32,50

Lähde:Tiketti

Beethoven 250: Meta4

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 5.5.2020, 12.12.2020 ja 15.5.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 5.6.2021 mennessä. 

***

Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 250 vuotta Ludwig van Beethovenin syntymästä. G Livelab Tampere viettää juhlavuotta Beethoven 250 -konserttisarjalla, jonka avaa Suomen menestyneimpiin jousikvartetteihin lukeutuva Meta4.

Vuonna 2001 perustettu Meta4 on voittanut mm. Dmitri Šostakovitš -kilpailun 2004 ja Joseph Haydn -kilpailun 2007. Kvartetti on viime aikoina konsertoinut mm. Wiener Konzerthausissa, Lontoon Wigmore Hallissa, Pariisissa Cité de la Musiquessa sekä laajamittaisella kiertueella Australiassa.

Meta4 on julkaissut kolme albumia Hänssler Classicilta ja on voittanut mm. YLE:n Vuoden levy -palkinnon sekä Vuoden klassinen Emma -palkinnon. Lisäksi kvartetti on julkaissut levyllisen Kaija Saariahon kamarimusiikkia sekä Sibeliuksen jousikvarteton.

Konsertin ohjelmisto:

Improvisaatio
Fanny Hensel: Jousikvartetto
Jouni Kaipainen: Terror Run
Ludvig van Beethoven: Jousikvartetto op.59 nro 1

Meta4:

Antti Tikkanen - viulu
Minna Pensola - viulu
Atte Kilpeläinen - alttoviulu
Tomas Djupsjöbacka - sello

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)