event-271446 event-271446

Musiikki

Marko Haavisto & Poutahaukat


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

Marko Haavisto & Poutahaukat

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 14.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.1.2022 mennessä. 

***

Marko Haavisto & Poutahaukat perustettiin vuonna 1997. Yhtye tuli suurelle yleisölle tutuksi vuonna 2002 esittäessään Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä -elokuvassa Pelastusarmeijan orkesteria. He soittivat elokuvassa ensimmäisen hittikappaleensa, Paha vaanii. Yhtye esiintyy ja soittaa myös Kaurismäen viimeisimmässä elokuvassa Toivon tuolla puolen, joka sai ensi-iltansa 2017.

Yhdeksäs Marko Haavisto & Poutahaukat -albumi Sysmäläinen ilmestyi 2018. Levy juhlistaa Poutahaukkojen 20-vuotista taivalta sisällyttämällä soundiin ripauksen vanhaa ja jotain uutta.

Vuoden 2021 aikana julkaistiin arkistojen kätköissä säilynyt varhaisempi Poutahaukat albumi 2005. Levyllä kuullaan tuon aikaisen kokoonpanon tulkintoja kappaleista joista osa on myöhemmin tehty uudelleen ja kuultu Poutahaukat levyillä. Myös kokonaan uusi Poutahaukat albumi valmistuu hyvää tahtia ja esimakua tulevasta saatiin syyskuussa 2021 julkaistun Kirkkaat valot singlen myötä.

Marko Haavisto & Poutahaukat:
Marko Haavisto: laulu, kitara
Oskari Haavisto: bassokitara
Jaakko Rossi: kitara
Samuli Halonen: rummut
Jouni Saario: kitara

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)