event-290688 event-290688

Muut

Taidetta Tytyrissä







Järjestäjä:Visitlohja
Paikka:Tytyrin Elämyskaivos
Osoite:Kuilukatu 42
08100 LOHJA Lohja
Pääsymaksu:min 10 € - max 150.05

Lähde:Netticket

Taidetta Tytyrissä

Tytyrin elämyskaivos, Kuilukatu 42, Lohja
Taidetta Tytyrissä yleiskierros

Luonto pyrkii viisaasti aina tasapainoon, se on tehnyt niin jo muinaisten aikojen alusta alkaen. Tule ottamaan yhteys, tasapainota polariteettejä! Taidetta Tytyrissä kierroksella koet ajan, luonnon, ihmisen, valon ja pimeyden. Syvällä maan sisällä, tuhansia tonneja kiveä pääsi päällä, silti turvassa maan sylissä.

Kutsumme sinut kierrokselle kalkkikaivokseen, jossa pääosassa ovat luonto, aika ja vuoden 2022 taideinstallaatiot Vuoren Kuninkaan Sydän, Kosmisen taustasäteilyn tanssi, Kiven aika sekä n. 100m syvän ja n. 100m leveän kaivoslouhoksen luona esitettävä suuri valotaideteos.

Vuoren Kuninkaan Sydän on viiden taitelijan yhteistyö jossa valo, ääni ja värikkäät langat luovat taianomaisen hetken. Langat eli aikakaudet limittyvät saumattomasti toisiinsa maanpäällisten myllerrysten niihin vaikuttamatta ja vuoren sydän sykkii lakkaamatta.

Kosmisen taustasäteilyn tanssi yhdistää kutkuttavasti ääntä ja valoa muistuttaen meitä atomien liikkeestä ja vuorovaikutuksesta.

Kiven aika on immersiivinen installaatio joka koostuu maalauksellisista valokuvista. Kuvissa on tarina joka muodostuu katselijan sisällä. Millainen se on sinulle?


Aikuinen: 18 €
Opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies: 15 €
Lapsi: 10 € (3-16v.)
Perhelippu 5 henkilöä: 53 € (2 aikuista ja 1-3 lasta)

Kesto 75-90 min

Kommentoi tapahtumaa (0)