event-297210 event-297210

Musiikki

Turisti, Jami Faltin


Järjestäjä:Ravintola Kerubi (sali)
Paikka:Ravintola Kerubi (sali)
Osoite:Siltakatu 1 (Ilosaari)
80100 Joensuu
Pääsymaksu:alk.17

Lähde:Tiketti

Turisti, Jami Faltin

Tipattoman tappajaiset 28.1. – Turisti, Jami Faltin

Enemmän tai vähemmän tipaton tammikuu loppuu hiljalleen, joten syytä juhlimiselle taas on. Kerubin salin lauteet tammikuun pakkasilla lämmittävät tulikuumat Turisti ja NCO! Keikkalipuilla luonnollisesti vapaa pääsy Kellariin jatkamaan iltaa aina aamuneljään asti, jossa talon omat, aina yhtä kovat dj-residentit pitävät huolen lämmöistä.

Turisti

Gunshit? 1:52? Vastuu? Nämä kaikki ovat Turistin kappaleiden nimiä. Interrail? Se on Turistin uusimman EP:n nimi ja se kannattaa kuunnella.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, räävitön energia ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti.

Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata.

Jami Faltin esiintyy aikaisemmin ilmoitetun NCO:n tilalla. NCO joutui peruuttamaan. 



Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Lipunhinta ovelta 20 €. Keikkalipulla vapaa pääsy Kerubin Kellariin jatkoille!

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)