event-343235 event-343235

Musiikki, Lasten tapahtumat, Muut

Deep Forest - Eric Mouquet (FR)


Järjestäjä:Savoy-teatteri
Paikka:Savoy-teatteri
Osoite:Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 36.5 € - max 44.5

Lähde:Lippu.fi

Deep Forest - Eric Mouquet (FR)

Deep Forest – Eric Mouquet (FR) + Special Guest Alune Wade (bass & vocal)

Deep Forest ampaisi maailmanmaineeseen kappaleellaan Sweet Lullaby perustamisvuonnaan 1992. Ensimmäinen nimikkoalbumi oli suuri menestys ja keräsi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa muun muassa Australiassa, Saksassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Deep Forest oli ensimmäinen ranskalainen kokoonpano, joka voitti arvostetun Grammy-palkinnon vuonna 1995 albumillaan Boheme. Reilun 30 vuoden aikana yhtye on julkaissut lukuisia menestyksekkäitä levyjä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta.

Deep Forestin musiikki on sekoitus elektronista, etnistä, jazzahtavaa ja klassista musiikkia. Yhtyeen pieteetillä hiotut sävellykset ovat saaneet vaikutteita eri maiden kansanmusiikkityyleistä Brasiliaa, Intiaa ja Afrikan maita myöten. Deep Forestin uniikki ambient-henkinen tunnelma syntyy seesteisen maalailevasta äänimaisemasta mutta myös yllätyksellisistä musiikillisista elementeistä.

Yhtyeen säveltäjä ja tuottaja Eric Mouquet on esiintynyt ympäri maailmaa ja tehnyt yhteistyötä eri maalaisten huippumuusikoiden kanssa. Heitä ovat muun muassa Josh Groban, Herbie Hancock, Peter Gabriel, Joe Zawinul, Lokua Kanza, Gaudi ja Rahul Sharma. Yhtä lailla monet kuuluisat EDM-artistit, kuten Robert Babicz, Sainte Vie, Fakear, SAMIFATI ja Onuka, ovat inspiroituneet Deep Forestin ennakkoluulottomasta ja erityislaatuisesta musiikista, jonka maagisuus hakee vertaistaan. Deep Forest on myös säveltänyt mieleenpainuvaa musiikkia lukuisiin elokuviin.

Savoyn yleisö pääsee nauttimaan Deep Forestin kokonaisvaltaisen lumoavasta musiikkiesityksestä, joka pitää taatusti taianomaisessa otteessaan. Keikan aikana kuullaan sekä tuttuja kappaleita vuosien varrelta että lokakuussa 2023 ilmestyneen Burning-albumin sävellyksiä.

Esityksen kesto n. 1 h 30 min. Ei väliaikaa.

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua

Tuotanto: Aftersunset Oy

Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: SAVOY
Varaa majoitus tästä

Kommentoi tapahtumaa (0)