event-342497 event-342497

Lasten tapahtumat, Teatteri ja ooppera, Muut

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen: Movetron, Waldo's People, Aikakone,Mascara K-18


Järjestäjä:Aino Areena
Paikka:Aino Areena
Osoite:Maamiehenkatu 14
04400 Järvenpää
Pääsymaksu:39.5

Lähde:Lippu.fi

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen: Movetron, Waldo's People, Aikakone,Mascara K-18

Aino Areena on lunastanut paikkansa yhtenä pääkaupunkiseudun ja sen ympäristön vetovoimaisista keikkapaikoista. Yhteistyössä kotimaisen musiikin suurimman ohjelmatoimiston, Warner Music Liven, kanssa rakennettu ohjelmisto on tuonut Areenalle jo kymmeniä tuhansia keikkakävijöitä, eikä vauhti hidastu, sillä monipuolisesta tarjonnasta löytää jokainen varmasti oman suosikkinsa.

KIELLETYT ESINEET
Areenalle ei saa tuoda alkoholia, ampuma- tai teräaseita, ilotulitteita tai muita vaarallisia esineitä. Saapumisen yhteydessä suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksen valvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski. Omien alkoholijuomien nauttiminen tai selkeästi vaarallisen esineen hallussapito johtaa tapahtumasta poistamiseen.

Areenalle saa tuoda tyhjän 0,5 litran muovisen vesipullon.

SAAPUMINEN & PYSÄKÖINTI
Suosithan tapahtumaan saapuessasi ekologisia kulkuneuvoja. Aino Areenalle pääset kätevästi ja ympäristöystävällisesti junalla, sillä Ainolan junaseisake sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä.

Aino Areenan piha-alueilla on rajallinen määrä pysäköintitilaa, ja Aino Areenan parkkialueet ovat varattuina vain parkin ennakkoon ostaneille asiakkaille. Pysäköinnin voit ostaa Lippupisteen tapahtumasivuilta hintaan 8€/auto (huom. myynnissä rajallinen määrä/tapahtuma).

Lisätietoja saapumisesta ja pysäköimisestä tapahtuman aikana voit lukea nettisivuiltamme: https://ainoareena.fi/aino-areena/saapuminen

Turvallisempia keikkaelämyksiä!

Haluamme, että jokainen voi kokea olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi vieraillessaan Aino Areenalla. Siksi noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jokainen saa olla oma itsensä.

OLE AVOIN
Kohtaa uudet asiat ja ihmiset ilman ennakkoluuloja. Ota jokainen tilanne mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä. Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen. Älä tee oletuksia kenenkään seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, sosioekonomisesta taustasta, terveydestä tai toimintakyvystä.

KUNNIOITA
Anna muille ihmisille tilaa. Älä esimerkiksi kosketa heitä ilman lupaa tai esitä loukkaavia kysymyksiä. Kunnioita itsemääräämisoikeutta ja toisen ihmisen yksityisyyttä. Puhu muille kunnioittavasti. Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään puheillasi, käytökselläsi tai teoillasi. Pitäydy ulkonäön arvostelusta, juoruilusta ja stereotypioiden ylläpitämisestä.

KANNUSTA
Ota toiminnassasi huomioon myös toiset osallistujat. Kuuntele ja kannusta heitä.

OTA VASTUU
Ota vastuuta turvallisemmasta tilasta yhdessä muiden kanssa. Jos teet virheen, pyydä anteeksi ja toimi seuraavalla kerralla eri tavalla. Auta myös muita. Jos huomaat, että joku loukkaa toista, puutu tilanteeseen.

OLE OMA ITSESI JA ANNA MYÖS MUIDEN OLLA
Osallistu toimintaan rennosti. Ei haittaa, jos teet joskus virheen. Kysy ja keskustele rohkeasti, jos et ole varma jostakin asiasta.

On inhimillistä tehdä virheitä. Saatamme loukata tahattomasti ja puhua harkitsemattomasti, esim. vahingossa puhua toisen päälle tai käyttää tahattomasti jotakin toista loukkaavaa sanaa. Huomauta tällaisesta asiallisesti ja syyllistämättä. Oletuksena on, että kaikki osallistuvat keskusteluun hyväntahtoisesti omista lähtökohdistaan. Jos olet eri mieltä, ilmaise se rakentavasti.

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖ PAIKALLA
Aino Areenan tapahtumissa on paikalla vähintään yksi häirintäyhdyshenkilö. Jos koet häirintää tai epäasiallista kohtelua tapahtumissamme, voit aina kutsua häirintäyhdyshenkilön paikalle järjestyksenvalvojien kautta. Häirintäyhdyshenkilömme käsittelevät asioita aina luottamuksellisesti ja he antavat sinulle tarvittaessa neuvontaa, tukea ja ohjeita.

JÄRJESTÄJÄN TIEDOT:
Tapahtuman järjestää Aino Areena yhteistyössä Warner Music Liven kanssa.

AINO AREENA
www.ainoareena.fi
Maamiehenkatu 14, JÄRVENPÄÄ
info@ainoareena.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)