event-340263 event-340263

Näyttelyt

Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Valmistetaan piimäjuustoa


Järjestäjä:Suomen maatalousmuseo Sarka
Paikka:Suomen maatalousmuseo Sarka
Osoite:Loimaa
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Valmistetaan piimäjuustoa

Oletko koskaan kokeillut tehdä itse juustoa? Tule mukaan valmistamaan piimäjuustoa Sarka-museolle! Perinneruokalajin saloihin johdattavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset. Pehmeää, kypsentämätöntä piimäjuustoa on valmistettu suomalaiskodeissa jo keskiajalla.

Tapahtuma järjestetään Sarka-museon Aitta-tilassa, ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 aikavälillä 2.-15.4.2024. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.

Ruokakeskiviikot ovat Suomen maatalousmuseo Saran luento- ja tapahtumasarja, jossa syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Suomen maatalousmuseo Saran alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikoissa on paneuduttu loimaalaisten perinneruokien maailmaan.

Lisätietoja:
Museolehtori Sanna Kiertonen
sanna.kiertonen@sarka.fi
p. 02 7637 7019

Kommentoi tapahtumaa (0)