Näyttelyt Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Valmistetaan piimäjuustoa
|
|||||||||||
Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Valmistetaan piimäjuustoa Oletko koskaan kokeillut tehdä itse juustoa? Tule mukaan valmistamaan piimäjuustoa Sarka-museolle! Perinneruokalajin saloihin johdattavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset. Pehmeää, kypsentämätöntä piimäjuustoa on valmistettu suomalaiskodeissa jo keskiajalla.Tapahtuma järjestetään Sarka-museon Aitta-tilassa, ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 aikavälillä 2.-15.4.2024. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu. Ruokakeskiviikot ovat Suomen maatalousmuseo Saran luento- ja tapahtumasarja, jossa syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Suomen maatalousmuseo Saran alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikoissa on paneuduttu loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Lisätietoja: Museolehtori Sanna Kiertonen sanna.kiertonen@sarka.fi p. 02 7637 7019 |
|||||||||||