event-337122 event-337122

Muut

Vauvojen värikylpy -viikkoryhmä vauvat 4-11 kk


Järjestäjä:Seinäjoen taidehalli
Paikka:Seinäjoen taidehalli, pedatila Itikka
Osoite:Nyykoolinkatu 25
60100 SEINäJOKI SeinÄjoki
Pääsymaksu:35

Lähde:Netticket

Vauvojen värikylpy -viikkoryhmä vauvat 4-11 kk

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja yhdessä aikuisen kanssa. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia.

Taidehallin Värikylpy-työpajoissa inspiroidutaan esillä olevasta nykytaiteesta. Kevään työpajoissa uppoudutaan tarinoiden, myyttien ja muistojen maailmaan Those Who Kept the Light ja Laskoksia -näyttelyiden innoittamana. Piipahduspajoissa ja viikkoryhmässä on sama sisältö.

Viikkoryhmä sisältää neljä tapaamiskertaa toukokuussa tiistaisin 7.5., 14.5., 21.5. ja 28.. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Ikäraja on joustava, ja siitä voi poiketa, jos lapsi on oppinut kävelemään varhain ja on menevää sorttia - tai toisinpäin.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Viikkoryhmän hinta on 35 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 15.1. klo 8. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä taidekasvattajaan.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Kommentoi tapahtumaa (0)