event-333594 event-333594

Musiikki, Messut ja markkinat

Kuopiorock 2024


Järjestäjä:Väinölänniemi
Paikka:Väinölänniemi
Osoite:
70100 Kuopio
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Kuopiorock 2024

KUOPIOROCK 2024 - LIPUT & INFO

Kuopiorock juhlitaan ensi kesänä 25.-27.7.2024. Pääesiintyjinä nähdään brittiläinen The Prodigy sekä yhdysvaltalainen KISS-legendan Gene Simmons Band, muita uusia julkaisuja festivaalille ovat mm. Stratovarius, Viikate ja Maija Vilkkumaa.

    Savon rockjärkäle Kuopiorock on julkaissut lopun ohjelmiston kesän 2024 festivaalille. Väinölänniemen vehreissä festivaalimaisemissa nähdään runsaasti kotimaisia ja kansainvälisiä rocktähtiä. Festivaalin pääesiintyjinä toimivat raskaan konemusiikin jättiläinen, brittiläinen The Prodigy sekä KISS-legenda Gene Simmonsin sooloyhtye Gene Simmons Band. ”Firestarter”, ”Smack My Bitch Up” ja ”Breathe” -kappaleistaan tunnettu, 1990 Essexissä perustettu The Prodigy toimii festivaalin perjantain pääesiintyjänä festivaalin huipentuessa lauantaina Gene Simmonsin rock and roll-iltaan, jossa rokkikukko esittää myös edesmenneen KISS-yhtyeensä kappaleita.

    Muita uusia artistijulkaisuja Kuopiorockiin ovat mm. mollivoittoisesta suomimetallistaan tunnettu Viikate, säkenöivä Suomi-rockin kuningatar Maija Vilkkumaa, kuopiolaislähtöisen Olli Hermanin solistikseen kiinnittänyt Popeda sekä ”Puhu äänellä jolla kuulen” ja ”Che Guevara” -kappaleistaan tunnettu Happoradio. Festivaalilla nähdään myös energinen metalliyhtye Lost Society, Timo Kotipellon kipparoima Stratovarius sekä festivaalilla yhden juhlavuoden erikoiskeikoistaan heittävä Dingo.

    Kuopiorockin ohjelmaa täydentävät myös okkultista rockia iskelmäpoljentoon yhdistelevä Krypta, pieksämäkeläislähtöinen FM2000, räppiä, funkkia ja punkkia yhdistelevä Atomirotta, oululainen hardrock-yhtye Temple Balls sekä Teoston ja Nelonen Media Liven Uudet Soundit -kilpailussa keikan festivaalilla voittanut rock band from hell. Paikallista väriä festivaalille tuovat mm. viime vuonna uuden Sunholy -albuminsa julkaissut Shade Empire, Linnanrauniot, Rosy Dream, Lohkare sekä yhteistyössä Rock Academy Kuopion kanssa toteutetun Väinö Stagen ohjelmisto. Väinö Stagella esiintyvät Kuopio Rock Academyn Anorexy, Jatkoroikka666, Self Enslaved, Licuation, Violet Garden, Haloshade ja Woundstripe, minkä lisäksi jokaisena festivaali-iltana SKYB – Ysäriltä ja takaisin -dj:t tanssittavat festivaalikansaa Kallaveden rannalla.

    Uusista julkaisuista torstaina esiintyvät mm. Happoradio, Lost Society ja Dingo, perjantaina Maija Vilkkumaa ja lauantaina Stratovarius, Atomirotta ja Popeda. Jo aiemmin julkaistuista artisteista torstaina tullaan näkemään mm. rokkiklassikko Apulanta, ruotsalainen melodista metallia, poppia ja elektroa yhdistelevä Amaranthe sekä ”Dark Side”, ”Balboa” ja ”We Are No Saints” -hiteistään tuttu vientitoivo Blind Channel, kun taas perjantaina esiintyvät monsteriyhtye Lordi, Kotiteollisuus sekä superkokoonpano JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL. Lauantain ohjelmaa jo aiemmin julkaistuista artisteista ovat mm. jo 20. kertaa Kuopiorockissa esiintyvä Turmion Kätilöt, yhden harvoista paluukeikoistaan festivaalilla soittava Suburban Tribe sekä Eppu Normaali.

    ***

    ESIINTYJÄT

    The Prodigy (UK), Gene Simmons Band (US), Apulanta, Amaranthe (SWE), Eppu Normaali, Stratovarius, Suburban Tribe, Blind Channel, JJYLLI & KUOPPIS - MUSIC OF KINGSTON WALL, Tarot, Turmion Kätilöt, Maija Vilkkumaa, Happoradio, Lordi, Hardcore Superstar (SWE), Mokoma, Popeda, Kotiteollisuus, Lost Society, Viikate, Dingo, Warmath, Nyrkkitappelu, Krypta, Atomirotta, Temple Balls, Shade Empire, FM2000, rock band from hell, Lohkare, Linnanrauniot, Anorexy, Jatkoroikka666, Self Enslaved, Licuation, Violet Garden, Haloshade, Woundstripe, SKYB – Ysäriltä ja takaisin


    #kuopiorock #rokkikuuluukaikille

    Facebook | Instagram @kuopiorock



    Lippujen varausaika 2 päivää.
    Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.

    Kuopiorockin ohjelman suositusikäraja on 12 vuotta, mutta kaikenikäinen rokkikansa on tervetullut tapahtumaan.
    Lastenlippu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille. VIP-liput ja anniskelualueet K-18.

    VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:

    • Sisäänpääsyn festivaalialueelle
    • Pääsyn Osuma VIP-alueelle
    • Osuma VIP-passin kaulanauhalla sekä Osuma VIP-rannekkeen
    • Buffetruokailu Osuma VIP-alueella/päivä
    • Osuma VIP-alueen räätälöity ohjelmisto
      Huomioithan, että VIP-lippua ei voi maksaa kulttuurieduilla.

    Lisätiedot: kuopiorock.fi/vip

    SAAVUTETTAVUUS
    Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Lisätiedot TÄÄLTÄ.

    Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

    TURVALLISEMPI TILA
    Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää nettisivuiltamme: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

    KUOPIOROCK LEIRINTÄALUE - LIPUT & INFO

    Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä (Osoite Vuorikatu 1).

    Kuopiorockin leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Kuopiorockin asiakkaille.
    Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla tai vierailevalla tulee olla leirintälippu sekä festivaalilippu. Festivaalilipun tulee olla voimassa majoitukseen saapumispäivästä festivaalin loppuun asti.

    • 3 päivän lipulla voi leiriytyä torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
    • 2 päivän PE-LA lipulla voi leiriytyä perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
    • Lauantain päivälipulla leiriytyminen voi leiriytyä lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

    Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei voi leiriytyä Kuopiorockin leirintäalueelle.

    Kuopiorockin leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

    Lisätiedot leirintäalueesta: www.kuopiorock.fi/info/majoitus

    LEIRINTÄLIPPU (TO-SU)
    Leirintälippu oikeuttaa sisäänpääsyn leirintäalueelle.
    Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla tai vierailevalla tulee olla oma leirintälippu, joka vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä.

    Huomioithan, että sinulla tulee olle myös festivaalilippu, joka on voimassa majoitukseen saapumispäivästä festivaalin loppuun asti

    TELTTAPAIKKA: NORMAALI/PUOLIJOUKKUETELTTA (TO-SU)
    Telttapaikka lipulla voit tuoda ja pystyttää oman teltan Kuopiorockin leirintäalueelle.
    Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.
    Telttapaikka lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. Telttapaikat ovat sähköttömiä.

    AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (TO-SU)
    Autopaikkalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään, teltan läheisyyteen yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon, jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana.

    Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, Kuopiorockilla ei ole erillisiä parkkipaikkoja.

    KARAVAANIPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (TO-SU)
    Karavaanilipulla voi tuoda karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) leirintäalueelle ajalle torstai-sunnuntai.

    Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
    1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
    2) karavaanivaunu sekä vetoauto
    tai
    3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

    Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

    MATKAAJAPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (TO-SU)
    Matkaajalipulla voi tuoda leirintäalueelle suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon ajalle torstai-sunnuntai. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä.

    Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

    Kommentoi tapahtumaa (0)