event-343307 event-343307

Teatteri ja ooppera

Liian paksu perhoseksi


Järjestäjä:Pesäkallion kesäteatteri
Paikka:Pesäkallion kesäteatteri
Osoite:Hepolammintie 41
15230 Lahti
Pääsymaksu:27.0

Lähde:Lippu.fi

Liian paksu perhoseksi

Sisko Istanmäki – Jukka Keinonen
Liian paksu perhoseksi

"Kaisusta tuntuu, että hän Erni olivat tulleet keskustelunsa aikana lähemmäs toisiaan. He olivat uskoneet toisilleen sellaisia asioita, joita ei uskota kuin varmalle ystävälle. Vaikka arkipäivä tuo tullessaan kaikenlaista pientä ja suurta harmia, Kaisu tuntee olevansa nyt rauhallinen ja valmiimpi ottamaan vastaan mitä elämällä on tarjota."

Liian paksu perhoseksi on lämmin ja ihanan arkinen tarina kahdesta ihmisestä, jotka erilaisuuksistaan huolimatta rakastuvat ja oppivat yhdessä ottamaan vastaan elämän surut ja riemut. Esitys liikuttaa ja naurattaa, ja Pesäkallion kesäteatterin tapaan tunteita tahdittaa kotimainen livemusiikki.

Kaisun ja Ernin rakkaus ei ole rakkautta ensi silmäyksellä, vaan hitaasti kytevää lajia. Se joutuu testiin elämän koetellessa, mutta osoittautuu kestäväksi. Kaksi ihmistä, toinen voimakas ja toinen ei niinkään, löytävät toisistaan myös toisenlaiset puolet. Kaisu oppii herkkyyttä ja Erni joutuu etsimään itsestään voimakkaan puolen, jota ei uskonut olevan olemassakaan.

Pesäkalliolle tämän ihastuttavan tarinan ohjaa Satu Säävälä. Päärooleissa Kaisuna ja Erninä ovat hurmaavat Annamaria Karhulahti ja Kalle Sulalampi. Heidän lisäkseen näyttämöllä nähdään myös oiva joukko lahtelaisia näyttelijöitä ja tietenkin Pesiksen bändi. Esityksen lavastuksesta ja puvustuksesta vastaa Minna Lavaste.

Lämpimästi tervetuloa Pesäkallion kesäteatteriin!

Pesäkallion kesäteatteri
Hepolammintie 41, Lahti
www.pesakallionkesateatteri.fi

Näytelmän oikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry

***
- Lipunmyynti lippupisteen kanavissa päättyy tuntia ennen esitystä. Lipunmyyntiä myös ovelta, mikäli paikkoja vapaana.
- Oikeus alennuslippuun tarkistetaan ovella.
- Tilaisuuden kesto n. 2h 15min, sis. 15-20min väliajan.
- Tilaisuus on ikärajaton.
- Portit ja kahvio auki 1h ennen esitystä.
- 0-5v. lapset pääsevät maksutta vanhempien mukana sylipaikalla.
- Saattajaliput (1,60 €) saatavilla lippu.fin puhelinpalvelusta (nro 0600 900 900, hinta 2 €/min + pvm/mpm, avoinna ma-la klo 9-21 ja su klo 10-18) sekä täyden palvelun myyntipisteistä ja R-kioskeilta kautta maan.
- Mikäli pyörätuolipaikkoja ei ole enää saatavilla voit tiedustella paikkoja osoitteesta pesakallio@gmail.com

Kommentoi tapahtumaa (0)