event-319922 event-319922

Teatteri ja ooppera

Nabucco


Järjestäjä:Savonlinnan Oopperajuhlat
Paikka:Olavinlinna
Osoite:Savonlinna
Pääsymaksu:min 69.6 € - max 334.6

Lähde:Lippu.fi

Nabucco

Giuseppe Verdi
Nabucco

Oopperakesän 2024 uutuus on väkevä kuvaus vallanhimosta ja menetetystä vapaudesta. Kun kysymme toiveitanne, Nabucco nousee aina esiin. Olavinlinnan uuden Nabuccon ohjaa palkittu Rodula Gaitanou: ”Ilmastonmuutos on aikamme suurin sota ja sitä käydään luontoa vastaan. Meidän versiomme on ekologinen manifesti.” Lavastus on saanut innoitusta Babylonian ajan pyramidien ja palatsien muotokielestä.

Gaitanoun ja lavastaja-puvustaja takisin luomassa maailmassa Nabucco johtaa teknokraatteja, muoviin, koneisiin ja individualismiin uskovaa joukkoa. Zaccaria on ihmisyyden ja luonnon puolesta taistelevien ekosotureiden johtaja. Tässä Nabuccossa kahden miespääosan rinnalle nousevat Abigaille ja Fenena, yhtä tärkeitä päärooleja on kahden sijasta neljä.

Nabucco on tunnettu mahtavista kuorokohtauksista. Suuri kuoro on kuin yksi oopperan roolihahmoista. Illan hitti, heprealaisten orjien Va, pensiero soi ytimiin asti.

Lisätietoja teoksesta

Esityskieli: italia

Tekstitys: suomeksi ja englanniksi

Esityksen kesto n. 3 h, yksi väliaika

Lapset ja opiskelijat edullisemmin oopperaan

Peruslippujen kaikista hintaryhmistä voit ostaa myös opiskelija- ja lastenlipun –25% (lapset alle 16-vuotta).

Joustolippu
Joustava lippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2024 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun ostaneet voivat vaihtaa lipun Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta, puh. 015 476 750.

Lue lisää

Kommentoi tapahtumaa (0)