event-333580 event-333580

Musiikki

Neonya!! Party: HARDER X FASTER


Järjestäjä:Tavara-asema
Paikka:Tavara-asema
Osoite:Ratapihankatu 33
33100 Tampere
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Neonya!! Party: HARDER X FASTER

NEONYA!! PARTY: HARDER X FASTER Tampereella 5.-6. heinäkuuta 2024

Ensi kesänä on luvassa jotakin todella ainutlaatuista, kun Japanin raskaan konemusiikin kärkinimet USAO ja Kobaryo nähdään ensimmäistä kertaa Euroopassa ja Suomessa!

Neonya!! Party: HARDER X FASTER reivataan Tampereen Tavara-asemalla lauantaina 6. heinäkuuta ja tapahtumaa lämmittelevät pre-partyt sitä edeltävänä iltana Tullikamarin Klubilla.

LINEUP
USAO (JP)
Kobaryo (JP)
JAKAZiD (UK)
Savage States (JP)
Alek Száhala
No Hero
Mättö Mättö Män

PRE-PARTY

Alkuvauhdit tapahtumaan otetaan jo perjantaina 5. heinäkuuta Tullikamarin Klubilla, jossa Neonya!!-kollektiivin DJt tarjoavat salin täydeltä värikkäitä soundeja J-Coresta Gabberiin, Happy Hardcoreen ja Speedcoreen!

PRE-PARTY LINEUP
Aversal
DJ Yukata
Hexexen
NEKA
Rassyy
SadeN
THMZ B2B RonRon

VIP-LIPUT

VIP-lipuilla on pääsy Tavara-aseman yläkerran erilliselle VIP-alueelle, jonka parvelta on loistava näkymä koko tapahtumaan. Seinustaa kiertää rivi mukavia sohvia sekä matalia pöytiä joiden ääressä huilia vaikkapa kaverien kanssa. VIP-alueella on lisäksi oma baarinsa sekä WC. Huom. Yläkerran VIP-alueelle ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Neonya: WWW | Discord | Instagram | Twitter



TAPAHTUMALIPPU

Oikeuttaa sisäänpääsyn Tavara-asemalla 6.7.2024 järjestettävään Neonya!! Party: HARDER X FASTER tapahtumaan.

TAPAHTUMALIPPU + PREPARTY

Oikeuttaa sisäänpääsyn Tavara-asemalla 6.7.2024 järjestettävään Neonya!! Party: HARDER X FASTER tapahtumaan. Lippu sisältää pääsyn myös bileitä edeltävänä päivänä 5.7.2024 Klubilla klo 19:00 - 24:00 järjestettävään pre-partyyn.

VIP-LIPPU

Oikeuttaa sisäänpääsyn Tavara-asemalla 6.7.2024 järjestettävään Neonya!! Party: HARDER X FASTER tapahtumaan. VIP-lipulla pääsy yläkerran erilliselle VIP-alueelle, jonka parvelta loistava näkymä tapahtumaan sekä erillinen baaritiski ja vessat. VIP-alueelle ei ole esteetöntä kulkua.

VIP-LIPPU + PREPARTY

Oikeuttaa sisäänpääsyn Tavara-asemalla 6.7.2024 järjestettävään Neonya!! Party: HARDER X FASTER tapahtumaan. VIP-lipulla pääsy yläkerran erilliselle VIP-alueelle, jonka parvelta loistava näkymä tapahtumaan sekä erillinen baaritiski ja vessat. VIP-alueelle ei ole esteetöntä kulkua. Lippu sisältää pääsyn myös bileitä edeltävänä päivänä 5.7.2024 Klubilla klo 19:00 - 24:00 järjestettävään pre-partyyn.

PREPARTY ONLY LIPPU

Oikeuttaa sisäänpääsyn perjantaina 5.7.2024 Klubilla klo 19:00 - 24:00 järjestettävään pre-partyyn.

Eteispalvelumaksu sisältyy lippujen hintaan.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin ovella.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisää esteettömyydestä: Tavara-asema | Tullikamari

Kommentoi tapahtumaa (0)