event-120617 event-120617

Messut ja markkinat, Muut

Hengen ja Tiedon messut:Tarot ja symbolit itsetuntemuksen välineinä


Järjestäjä:Rajatiedon Yhteistyö ry
Paikka:Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
Osoite:Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
Tampere
Pääsymaksu:min 7 € - max 15

Lähde:Tapahtumainfo

Hengen ja Tiedon messut:Tarot ja symbolit itsetuntemuksen välineinä

Rajatiedon Yhteistyö ry järjestää Hengen ja Tiedon messut kolmennen kerran Tampereella huhtikuussa 2015 yhteistyössä Ultra-lehden ja Tampereen Astrologisen Seuran kanssa.

Messuilla on kymmeniä ohjelmavaihtoehtoja mm. yleisöluennot ja miniseminaarit. Messuille odotetaan yli 125 näytteilleasettajaa ja yli 1700 kävijää. Näytteilleasettajat rajatiedon eri alueilta esittelevät tuotteitaan ja tarjoavat palveluitaan myös paikanpäällä.

Hengen ja Tiedon messut esittävät poikkileikkauksen koko rajatiedon kentästä: mm. nykyajan henkisiä opetuksia, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, vaihtoehtoista terveydenhoitoa, joogaa ja meditaatiota, bioenergiamittauksia, parapsykologiaa, fengshui-energiasisustusta, luomu-elintarvikkeita, ekoyhteisöjä, alan kirjallisuutta ja äänitteitä. Messujen teemat ja tarjonta vaihtelevat vuosittain.

Rajatiedon yhteistyö ry on ideologisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton rajatiedon järjestöjen, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden yhteenliittymä. Sen toiminta-ajatuksena on kartoittaa inhimillisen tiedon raja-aluetta, sen piirissä toimivia aatteita, virtauksia sekä edistää alan yhteisöjen ja ihmisten välistä yhteistyötä ja jakaa asiallista informaatiota.

Kommentoi tapahtumaa (0)