Tuottajat.fi tarkoituksena on tuoda Suomen laaja, monipuolinen ja laadukas kattaus tuottajien omia myymälöitä sekä tuotteita paremmin esiin.

Tuottajalta suoraan ostaminen tarjoaa paljon etuja, jotka palvelevat sekä ostajaa ja paikallista tuottajaa.
Ostaa suoraan tuottajilta tarjoaa paljon etuja. Näitä ovat ainakin seuraavat:

- Laatu on varmasti priimaa. Tuottajat ovat itse valmistaneet tuotteet, jolloin heillä on paras mahdollinen tietotaito tuotteista. Raaka-aineet ovat puhtaita ja niiden alkuperä on varmasti selvillä.

- Varmasti tuoretta ruokaa. Monessa tuoretuotteessa kuten vihanneksissa ja leipätuotteissa tuoreus ratkaisee. Tuore tuote on maultaan aivan eri kuin pitkän aikaa pussissa ollut tuote. 

- Arvoketju on lyhyt eli tuote ei ole matkannut ensin valmistajalta tukkuun ja sieltä kauppaan. Pahimmassa tapauksessa välissä on monta terminaalia ja logistiikkakeskusta. Tuotteen kuljettamiseen kuluu valtavasti energiaa ja tämä on rasite sekä ympäristölle että taloudelle.

- Tuet paikallista ja yrittäjää. Tuotteesta maksettu hinta menee tuottajalla suoraan ja muota toimijoita ei ole viemässä katetta.

Saat sellaisia makuja mitä välttämättä ei edes ole myynnissä kaupoissa. Tutustu rohkeasti tarjontaan tuottajat.fi -sivustolla. Pidät sitten lähiseudun makoisista mansikoista tai haluat maistaa omassa kaupungissa pantua erinomaista olutta. Lähituottajat  palvelevat sinua mielellään ja kertovat sinulle tuotteistaan ja miten niitä voit hyödyntää parhaiten omalla lautasellasi. Syödään ja juodaan maailma paremmaksi.