event-183497 event-183497

Lasten tapahtumat

LEK SAK/LEIKKIASIA


Järjestäjä:Malmitalo
Paikka:Malmitalo
Osoite:Ala-Malmin tori 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:6

Lähde:Lippu.fi

LEK SAK/LEIKKIASIA

Miltä näyttää, kuulostaa, tuoksuu ja tuntuu interaktiivinen, kaikkia aisteja stimuloiva ja haastava tanssiteos? Tervetuloa astumaan sisään ovesta, jonka toisella puolella odottaa kokemustila. Tämä jaettu kokemus on tehty lapsille, jotka havainnoivat maailmaa toisella tavalla kuin monet muut; lapsille, jotka eivät jaksa istua paikallaan ja olla hiljaa pitkiä aikoja. He kokevat taidetta koskemalla, haistamalla, pitämällä ääntä, kysymällä ja tutkimalla.

Leksak/leikkiasia on sukupuolineutraali, erilaisuutta pelkäämätön taide-elämys. Teos on leikkihetki, jonka ydin rakentuu aistien stimuloinnin ympärille.
Tilassa on osallistujien lisäksi ammattitanssijoita, jotka tarjoavat erilaisia stimuloivia elementtejä, esimerkiksi valoja, kosketukseen eri tavalla reagoivia materiaaleja, ääntä sekä liikettä. Tanssijat kannustavat osallistujia tutkimaan, leikkimään, seuraamaan ja luomaan yhteistä koreografiaa.
Tilaa koetaan vapaasti, ohjatusti tanssijoiden kanssa, katsotaan sivummalta yhdessä paikassa, ollaan hiljaa tai pidetään ääntä.

Konsepti: Ida Arenius
Teoksen koreografia ja esitys: Ida Arenius, Sara Kauppila, Tiia Kasurinen Ikäsuositus: Autismin kirjoon kuuluvat lapset 5–12 v avustajan tai perheenjäsenen kanssa.
Kieli: suomi, tarvittaessa ruotsi
Kesto: 30 min

www.malmitalo.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)