event-193744 event-193744

Messut ja markkinat, Muut

Nuorille Töitä Pirkanmaa 2019


Järjestäjä:Pirkanmaan TE-toimisto, Ohjaamo Tampere
Paikka:Pakkahuone, Tullikamarin aukio 2, Tampere
Osoite: Tullikamarin aukio 2
33100 Tampere
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Nuorille Töitä Pirkanmaa 2019

Alle 30-vuotiaille suunnattu Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtuma järjestetään Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella 8.5.2019 klo 13-15 välisenä aikana.

Osallistumalla maksuttomaan tapahtumaan saat vastaukset, vinkit ja työnhaun tuen saman katon alta. Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtuma tarjoaa työtä ja tietoa nuorille aikuisille!

Iltapäivän aikana pääset tapaamaan kasvotusten mielenkiintoisia työnantajia ja oppilaitoksia. Yrittäjyyden, kansainvälisyyden, jatkokoulutuksen ja työnhaun tietoalueilta annetaan vastauksia ja vaihtoehtoja aihepiireihin liittyen. Paikan päältä löydät myös Tampereen kameraseuran valokuvaajat, joiden luona voit otattaa itsestäsi studiovalaistun valokuvan CV- ja profiilikuvakäyttöön.

Etsitpä sitten työpaikkaa, kartoitat jatkokoulutusmahdollisuuksia, tarvitset jeesiä työnhakuun tai yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, osallistu Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtumaan! Ota mukaan ajantasainen CV:si ja suuntaa kohti Pakkahuonetta.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa Nuorille Töitä Pirkanmaa ja saat lisätietoa päivän ohjelmasta. Tietoa löydät myös verkkosivuilta osoitteesta www.nuorilletoitapir.fi

Nähdään Pakkahuoneella!


Kommentoi tapahtumaa (0)