Teatteri ja ooppera

CABARET


Järjestäjä:Turun Kaupunginteatteri
Paikka:Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö
Osoite:Itäinen Rantakatu 14
20800 Turku
Pääsymaksu:min 37 € - max 55

Lähde:Lippupiste

CABARET

CABARET

Wilkommen.

Syksyllä Päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta: Rakastettu Cabaret-musikaali nähdään ensimmäistä kertaa Turun Kaupunginteatterissa! Riemusta ja kyynelistä vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla liki 30 esiintyjää.

…me olimme kuin unessa…

Cabaretin päähenkilö, kirjailija Clifford Bradshaw on kuin unissakävelijä Berliinissä, jonka asukkaat hakevat sodan jälkeen lämpöä toisistaan. Vuonna 1931 yöelämän keskipiste on Kit Kat Club, jossa jokainen saa olla oma itsensä – tai kuka haluaa. Kit Kat Clubin sykkeessä Clifford tapaa Sally Bowlesin, kabareen kirkkaimman tähden. Hurmos on hetken yhteinen, mutta lopulta näille juhlahumun yhdistämillekin koittaa arki, kun uuden sodan varjo lankeaa kaduille. On aika herätä unesta.

Koskettavan tarinan pääosissa loistavat musikaalitähdet Anna Victoria Eriksson ja Olli Rahkonen. Kit Kat Clubin asiakkaat lietsoo liekkeihin Miiko Toiviaisen esittämä Seremoniamestari sekä näyttämön täyttävä orkesteri.

Kit Kat Clubin tunnelma levittäytyy myös teatterin lämpiöön Cabaret-näytöksen jälkeen 19.9. ja 10.10. Musikaali tekstitetään englanniksi.

Cabaret
Ensi-ilta 4.9.2020 Turun Kaupunginteatterissa
Näyttämö: Päänäyttämö
Tekstitys englanniksi / Subtitles in English