event-250438 event-250438

Musiikki, Tanssi

Rantajatsiklubi


Järjestäjä:Raahesali
Paikka:Raahesali
Osoite:Kirkkokatu 28
92100 Raahe
Pääsymaksu:alk.6,50

Lähde:Tiketti

Rantajatsiklubi

To 26.11. Raahesali klo 19
Daniel Erdmann's Velvet Revolution (DE/UK/FR)

Kamarijazzin superyhtye Raahesalissa.

Velvet Revolution -yhtyeensä kanssa saksalaissaksofonisti Daniel Erdmann tuo esiin halunsa pehmeästi mullistaa kamarijazzin lainalaisuuksia. Ennen kaikkea Das Kapital -yhtyeestään tunnettu  Erdmann haluaa kertoa tarinoita. Hän loihtii eteemme huolellisesti ohjattuja miniatyyrikuvaelmia, välittömästi herkistäviä, mutta myös salatun moniulotteisia. Tässä 2015 perustamassaan triossa Erdmann kutsuu ranskalaisviulisti Théo Ceccaldin ja englantilaisen vibrafonisti Jim Hartin mukaan jakamaan elokuvallista ilmaisutapaansa, ironian tajuaan ja kekseliästä huumoriaan. Ohjelmassa on trion viimeisimmän albumin Won't Put No Flag Out (2019) musiikkia.

Kiertueen Suomen osuudella Théo Ceccaldin paikan ottaa haltuunsa sellisti Vincent Courtois, arvostettu ranskalaisen jazzin hahmo, joka on soittanut aiemminkin Velvet Revolutionin riveissä. Raahen konsertissa vierailee myös Susanna Kinnunen, tanssi.


Daniel Erdmann's Velvet Revolution

Daniel Erdmann, tenorisaksofoni
Jim Hart, vibrafoni
Vincent Courtois, sello

+ Susanna Kinnunen, tanssi

Facebook-tapahtuma



Esityksen kesto noin 1 h.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Numeroimattomat istumapaikat

Tapahtuman turvallisuusohje:

Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä istumapaikkojen määrää tapahtumissa sekä noudattamalla turvaohjeita:

  • Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana!
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa. Hengityssuojainten käytössä toivoimme teidän noudattavat viranomaisten ohjeita, mutta suojain ei pienennä turvaetäisyyttä. Tapahtumatalo Raahessa ei ole myynnissä hengityssuojaimia.
  • pyydämme kaikkia lipunostajia rekisteröitymään, jotta mahdollisissa peruutustapauksissa voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja jotta voimme antaa viranomaisille asiakastiedot silloin, jos joku tilaisuuden asiakkaista osoittautuu korona-viruksen kantajaksi.
  • voimme joutua muuttamaan salikarttoja, joten varatut paikat eivät välttämättä ole juuri teidän käytössänne. Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.

Kommentoi tapahtumaa (0)