event-250257 event-250257

Teatteri ja ooppera

VAIN PARASTA MINULLE


Järjestäjä:Helsingin Kaupunginteatteri
Paikka:Helsingin Kaupunginteatteri, Pieni näyttämö
Osoite:Eläintarhantie 5
00530 Helsinki
Pääsymaksu:39

Lähde:Lippu.fi

VAIN PARASTA MINULLE

Helsingin Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä esitettävät kolme erilaisista lähtökodista syntynyttä näytelmää luovat yhdessä illan, joka koskettaa, naurattaa ja yllättää. Kolmen kirjailijan näkemys maailmasta juuri nyt ja tulevaisuudessa on ajankohtaisuudessaan, yllättävä ja tuore. Idea kolmen näytelmän kokonaisuudesta sai alkunsa, kun Sofi Oksasen näytelmä Rakastan sinua jo nyt kantaesitettiin Wienin Burg-teatterissa 2017 yhdessä neljän muun eurooppalaisen naiskirjailijan näytelmän kanssa.

SOFI OKSASEN näytelmä RAKASTAN SINUA JO NYT kertoo suomalaisesta Marjasta, joka toivoo lasta, ja ukrainalaisesta sijaissynnyttäjästä Dariasta.

ELINA SNICKERIN
näytelmä ITKU VIERAALLE kertoo armeijan palveluksessa olevasta naisesta, Aliupseerista, ja siitä kuinka tuntemattoman ihmisen kohtaaminen voi synnyttää yllättävän yhteyden ihmisten välillä.

MAIJA VILKKUMAAN näytelmä MERISÄÄ näyttää tulevaisuuden Helsingin, jossa Henna ja Matilda ovat luoneet merenneitoteemaisen soutuvenefirman, joka kuljettaa kaupunkilaisia Tähtitorninmäelle kun vesi on vallannut Etelä-Helsingin.

Oikeuksia valvoo: Elina Snicker – Agency North, Maija Vilkkumaa – kirjailija itse, Sofi Oksanen – Silberfeldt Oy

Kommentoi tapahtumaa (0)