event-244816 event-244816

Lasten tapahtumat

ROCK IN THE CITY, Kuopio


Järjestäjä:Rock In The City
Paikka:Satamatori
Osoite:Kuopio
Pääsymaksu:69

Lähde:Lippu.fi

ROCK IN THE CITY, Kuopio

Kesällä 2019 lanseerattu ja silloin yli 50 000 kävijää kerännyt Rock In The City -festivaalikiertue järjestetään kesällä 2021 aiempaa suurempana. Aikuisille suunnattu, rock-musiikkiin keskittyvä festivaali vierailee ensi kesänä yhdessätoista suomalaiskaupungissa. Ensimmäinen kesän 2021 Rock In The City -festivaali järjestetään Kuopion Satamatorilla 11.-12. kesäkuuta.

Kaksipäiväinen Rock In The City -festivaali järjestetään yhdessätoista suomalaiskaupungissa kesällä 2021. Kuopiosta kesäkuussa starttaavan ja Poriin elokuussa päättyvän festivaalin tähtinä tullaan näkemään sekä kotimaisia että ulkomaisia rockartisteja. Kussakin kaupungissa tulee esiintymään yli kymmenen artistia.

Festivaalin ensimmäiset artistikiinnitykset julkistetaan tammikuussa 2021. Livemusiikin lisäksi Rock In The City panostaa myös monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan.

www.rockinthecity.fi

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Prioritylippu sisältää passin ja Rock In The City -kaulanauhan, joilla pääsee omalle Priority-alueelle. Priorityalueella on oma teltta, baari ja saniteettitilat. Alueelta on näköyhteys lavalle. Lisäksi tarjolla on pientä suolaista naposteltavaa.
Huom! Lippu ei sisällä omia istumapaikkoja eikä ruokailua.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

**

Kesän 2020 festivaali jouduttiin perumaan. Festivaalille jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleille. Lisäksi asiakkaat saavat kiitokseksi tuestaan superyllätyslahjan.

Liput voi myös 31.5.2020 mennessä vaihtaa johonkin toiseen RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan tai RH Entertainmentin lahjakorttiin, jolla voi myöhemmin ostaa liput haluamaansa RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan. Listaus tapahtumista löytyy www.lippu.fi/rh-lahjakorttivaihto. Ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alkava min. + pvm); tarvitsemme yhteystietosi sekä lippujen viivakoodinumerot tai muun yksilöivän tiedon kuten tilausnumeron.

Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 31.5.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus