event-207218 event-207218

Teatteri ja ooppera

KORPELAN KUJANJUOKSU


Järjestäjä:Tampereen Komediateatteri
Paikka:Tampereen Komediateatteri ulkoilmakatsomo
Osoite:Lapintie 3 a
33100 Tampere
Pääsymaksu:38

Lähde:Lippu.fi

KORPELAN KUJANJUOKSU

Korpelan kujanjuoksu

Uuden aikataulun mukaan Korpelan kujanjuoksun ensi-ilta on 7.7. klo 18 (ennakko 6.7.) ja viimeiset näytökset 22.8. Heinä-elokuun esitykset ovat myynnissä puolella yleisökapasiteetilla ja numeroimattomilla paikoilla, jotta teatteri pystyy reagoimaan mahdollisesti voimassa oleviin rajoituksiin yleisömäärän ja turvavälien suhteen.

Pirunpellosta ja Maalaiskomedioista tuttu kaksikko käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuovat Komediateatterin näyttämölle viimeisimmän sarjansa näyttämösovituksen, rooleissa pääosin tv-sarjasta tutut kasvot mm. Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne, Tuija Vuolle jne.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja heinäkuun esityksissä, Aku Sajakorpi elokuun esityksissä) löytää korjattavaksi tuodun auton takapaksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.

Kesto n. 2 h 30 min sis. väliajan
Huom! Esitys sisältää ajoittain roisiakin kieltä.

Ohjaus ja dramatisointi Jukka Mäkinen
Lavastus Juha Mäkipää
Rooleissa: Esa Latva-Äijö, Karoliina Vanne, Janne Kataja (heinäkuun esityksissä), Hanna Gibson, Anna Haaranen, Ilkka A. Jokinen, Susanna Kaukonen, Marja Myllylä, Ari Myllyselkä, Jere Riihinen, Aku Sajakorpi, Suvi Salomaa, Jukka Sipponen, Tuija Vuolle, Panu Raipia (elokuussa)

Komediateatterin rakennuksen sisäpihalta Tampellan sydämestä löytyy täysin katettu kesäteatterikatsomo reilulle 800 hengelle. Pihapiiristä löytyy viihtyisien oleskelualueiden lisäksi wc-tilat, baari sekä Paviljonki, jossa katsojien kelpaa herkutella vaikka sade ropisisi. Anniskelualue eli katsomot A, E ja F ovat K-18.

Kesäteatteri – katettu ulkoilmakatsomo
• Osoite: Lapintie 3 a, 33100 Tampere
• Sisäänkäynti on Lapintien puolelta
• Paikkoja on 816, joista
• Pyörätuolipaikkoja 7, varattava Komediateatterin lipunmyynnistä puh. 0207 288 388
• Kuumilla ilmoilla käytössä jäähdyttimet ja puhaltimet viihtyisyyden lisäämiseksi
• Katsomo on jaettu 11 lohkoon kirjaimin A-K
• Anniskelualue on katsomot A, E ja F ja nämä alueet ovat K-18
• Numeroitu katsomo
• Ei ole induktiosilmukkaa
• Katsomon katteen takia katsomossa on kaksi pylvästä (lohko A, rivi 4 ja lohko D, rivi 4) ja niiden välittömässä läheisyydessä kolme näköhaittapaikkaa (lohko A paikat 183, 236, 237 ja lohko D paikat 209, 264, 265). P

Pyörätuolipaikat ja avustajapaikat tulee varata suoraan Komediateatterin lipunmyynnistä p. 0207 288 388.
Pyörätuolipaikat ja avustajapaikat voi ostaa ja lunastaa vain Komediateatterin lippumyymälästä ja Kulttuurimyymälä Aplodista Tampereella.

Yli 10 hengen lipputilaukset sekä Show & dinner -paketit Komediateatterin lipunmyynnistä, puh. 0207 288 388.