event-241956 event-241956

Musiikki

Guitar Wolf (JPN)


Järjestäjä:Bar Loose
Paikka:Bar Loose
Osoite:Annankatu 21
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

Guitar Wolf (JPN)

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 12.6.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 11.5.2021 mennessä.

***

GARAGEPUNK-LEGENDA GUITAR WOLF SUOMEEN

Japanilainen garagerockin ja punkin välimaastossa surffaava Guitar Wolf  palaa kuuden vuoden odotuksen jälkeen Suomeen. Yhdeksi maailman parhaista live-bändeistä ansaitusti tituleerattu trio nähdään Helsingin Bar Loosessa.

MC5:n ja The Stoogesin protopunkista, Link Wrayn rock´n´rollista, Ramonesin ja Dead Boysin 70-luvun punkista sekä The Sonicsin ja The Crampsin autotallirockista oman äärimmäisen "jet rock'n'roll" -keitoksensa sulattaneen Guitar Wolfin viimeisin, järjestyksessään 13. pitkäsoitto "LOVE & JETT" (2019) jatkaa yhtyeen tinkimätöntä linjaa. Jack Whiten Third Man -levy-yhtiön julkaisema albumi on kerännyt ylisanoja musiikkifaneilta kautta maailman. Arvostetun musiikkimedia Pitchforkin sanoin: "Their commitment to rusty-chainsaw rock'n'roll is so absolute, it can make the Ramones look like Radiohead."

Viimeksi raivokkaan intensiivisistä ja äänekkäistä keikoistaan tunnettu Guitar Wolf villitsi suomalaisyleisön Hori Smoku Summer Boogaloo -festivaalilla vuonna 2014.   

***

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.



Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)