event-293945 event-293945

Muut

TOIVOA TULEVAISUUTEEN


Järjestäjä:Naisverkon Lydia Events
Paikka:Lonnan Saari
Osoite:Helsinki
Pääsymaksu:78.0

Lähde:Lippu.fi

TOIVOA TULEVAISUUTEEN

Naisverkon Lydia Events presents:

Toivoa tulevaisuuteen -johtajuusseminaari ihanalla Lonnan saarella Helsingissä 24. syyskuuta 2022

Kaipaatko inspiraatiota ja uutta tutkittua tietoa johtamiseesi? Haluatko löytää terveemmän tasapainon elämääsi? Mitä opittavaa meillä on myötätunnosta ja myötäinnosta?

Muun muassa näistä aiheista seminaarissa puhuvat alansa ajankohtaiset asiantuntijat:
Psykologi Satu Lähteenkorva
Executive In Residence, Aalto Juha Äkräs
Professori Anne Birgitta Pessi

Lisäksi mukana viestintäjohtaja, yrittäjä, tietokirjailija ja suurperheen äiti Unna Lehtipuu, jota haastattelemme ohjelman lopuksi.

Tapahtuman juontaa toimittaja Hanna Visala ja musiikista vastaa Peter Joukainen.

Tunnelmallisen Miinamakasiinin ovet aukeavat lauantaina 24.9. klo 11.30 ja ohjelma alkaa klo 12.00. Esitysten välissä on kahvitarjoilu. Seminaari päättyy klo 16.00. Tapahtuman juontaa toimittaja Hanna Visala.

Seminaarin osallistumismaksu on 78 euroa. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi virvokkeet sekä kahvitarjoilu. Lahjoitamme osan tapahtuman tuotosta Diakonissalaitoksen työhön syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttamiseksi.

Miinamakasiiniin mahtuu 100 osallistujaa. Lisätietoja tapahtumasta saat myös Facebookista tai laittamalla sähköpostia: naisverkko.helsinki@gmail.com.

Tämä tilaisuus tuo syksyysi uutta ajateltavaa, uutta suuntaa ja toivoa epävarmuuksien keskelle.

Sydämellisesti tervetuloa!

Lydia Events tiimi

***

Team Lydia -tukijoukko Sinulle! Team Lydia on kristillinen johtajuusverkosto naisille. Lydian missio on kannustaa, tukea ja varustaa naisjohtajia, -vaikuttajia ja -yrittäjiä. Lydian näky on parempi työelämä.

Lydia Events on projektitiimi, joka toteuttaa Team Lydian mission mukaisia tapahtumia ja seminaareja.

Lonna
Vaiherikkaan historiansa aikana nykyisestä Lonnan saaresta käytettiin nimityksiä neuvottelusaari ja sopimussaari. Vuonna 2014 saari avattiin kaikille iloisena vapaa-ajan saarena. Se jatkaa historiaansa kirjoitettua pyrkimystä tuoda rauhaa ja sopua ihmisten keskuuteen. Lue lisää Lonnasta.

Suomen Saaristokuljetuksen vesibussit kuljettavat reittiaikataulun mukaisesti Lonnaan. Vesibussin lähtöpaikka on Lyypekinlaituri Kauppatorilla.

Kommentoi tapahtumaa (0)