event-341927 event-341927

Musiikki

Balance Breach, Awake Again


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.15

Lähde:Tiketti

Balance Breach, Awake Again

BALANCE BREACH JA AWAKE AGAIN ON THE ROCKSIIN HUHTIKUUSSA!

Kotimaan eturivin metalcoreyhtyeisiin kuuluva BALANCE BREACH tekee matkaansa Mikkelistä maailmanmaineeseen, eikä sitä tunnu pysäyttävän enää mikään. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät haikeat melodiat, raivokas energia ja isot kertosäkeet niin vastustamattomalla tavalla, että se on huomattu kotimaan lisäksi myös Keski-Euroopassa, jossa bändi keikkailee myös tänä keväänä.

Balance Breach on julkaissut kaksi albumia ("Dead End Diaries" 2020 ja "ABYZMAL" 2023), jotka ovat saaneet erinomaisen vastaanoton niin faneilta kuin kriitikoilta. Ylistäviä arvioita keränneen uutuusalbuminsa myötä Balance Breach jatkaa vakuuttavaa nousuaan kohti modernin suomimetallin isoja yhtyeitä. Kovalla työmoraalilla varustettu yhtye julkaisi helmikuussa 2024 Balance Breach uuden todellisen bängerin nimeltä "Maniacs". Kappale esittelee entistäkin tykimmän, mutta tarttuvamman yhtyeen, joka uhkuu kovempaa itseluottamusta kuin koskaan.

Kuuntele "Maniacs": https://balancebreach.lnk.to/Maniacs


AWAKE AGAIN on vaihtoehtometalliyhtye, joka musiikissaan yhdistelee pelottomasti metallia, post-hardcorea sekä pop-elementtejä. Live-esiintymisissään bändi maustaa tarttuvia kappaleitaan ylitsepursuavalla energialla ja villillä esiintymisellä. Yhtyeen debyyttialbumi "No Matter How The World Turns" julkaistiin vuonna 2022 ja se sai osakseen erinomaisia arvioita kotimaisissa musiikkimedioissa. Kaikkiaan yhtyeen musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli kuusi miljoonaa kertaa. Keväällä 2024 yhtyeeltä on odotettavissa uusi EP, joka sisältää jo julkaistut singlet ENEMY, EVEN THE DEAD FISH CAN SWIM UPSTREAM ja SATURDAY NIGHT (I AM ALIVE). Tämän EP:n materiaali raikaa siis lauantaina 27.4.2024 livenä On The Rocksissa ensimmäistä kertaa Helsingissä!

Kuuntele "SATURDAY NIGHT (I AM ALIVE)": https://ffm.to/aasaturdaynightiamalive



Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, jos jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)