event-341923 event-341923

Musiikki

Pelti Auki! Festivaali 3.0


Järjestäjä:Olympia
Paikka:Olympia
Osoite:Satakunnankatu 10
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.42

Lähde:Tiketti

Pelti Auki! Festivaali 3.0

Pelti Auki! Festivaalikiertue - Suomen hävyttömimmät bileet!

Mukana Tampereella Petri Nygård, OG Ulla Maija, Spekti, Ostbass sekä myöhemmin julkaistava juontaja & DJ.

Suuren suosion saavuttanut Pelti Auki! Festivaalikiertue saa jälleen jatkoa ensi keväänä. Kiertue kiertää ympäri Suomen maalis-huhtikuussa 2024. Vuorossa on kolmatta kertaa starttaava kiertue Pelti Auki! Festivaali 3.0. Tapahtumaa tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, OG Ulla Maija, Spekti sekä Ostbass.

Festivaalin juontaja & DJ julkaistaan myöhemmin. Pelti kiinni -sanonta saa jälleen kerran aivan uuden merkityksen, kun Pelti Auki- festivaaleilla saa irrotella luvan kanssa ja niin sanotusti päätyyn saakka.

Illan artistien lisäksi tapahtumassa on luvassa oheisohjelmaa ja kilpailuja. Oheisohjelmaan lukeutuu muun muassa dildobingo, juomapelejä sekä blind dating.

Aikataulut:
18:00 Ovet auki
18:00 DJ
19:00 Ostbass
20:00 Spekti
21:30 OG Ulla Maija
23:00 Petri Nygård
00:00 Ostbass

Instagram | Facebook | TikTok

Petri Nygård

Petri Nygård nousi kansan tietoisuuteen hitillään Vitun suomirokkia 2000-luvun alussa. Levy myi kultaa ja Petri voitti Emma-palkinnon Vuoden ilmiöstä. Petrin comeback tapahtui vuonna 2009, jonka jälkeen artisti on julkaissut lukemattoman määrän kultaa ja platinaa myyneitä klassikkohittejä, kuten Selvä päivä, Märkää, Onko sulla pokkaa? sekä Kippis kulaus. 2016 julkaistu jättihitti Pannaan Suomi Kuntoon on striimannut jo nelinkertaista platinaa, ja sittemmin Nössö-single nousi listojen kärkeen ja yltää pian samaan nelinkertaiseen platinaan.

OG Ulla Maija

Suomalaisen “gangstaräpin” suurimpiin nimiin kuuluva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille lähes 30milj katselukertaa. OG Ulla-maijan loppuunmyydyt keikat sekä platinaa Spotifyssa streamannut MAKIA kappale puhuvat puolestaan! Nykyisin OGUM streamailee myös Twitchissä SocialGaming streamteamissa.

Spekti

Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa. Spektin uusin platina-albumi Rakas Spektistan julkaistiin syksyllä 2019 ja se sisältää muun muassa tuplaplatina-hitin Juna (feat. Tasis) (2017), platinaa striimanneen Forza Italian (2018) ja kulta-singlet Pitkä Perjantai (2019) ja Ennen Ku Mä Delaan (2019). Tuorein single Don Quijote (feat. Nelli) julkaistiin maaliskuussa 2021.

Ostbass

Ostbass on salaperäinen ja energinen musiikkikaksikko, joka on omistautunut luomaan upeita tanssikokemuksia yökerhoissa, festareilla, after ski -bileissä ja opiskelijajuhlissa. Ostbassin ainutlaatuinen musiikkityyli on fuusio ysäristä, millenniumin saundista ja tämän päivän laadukkaasta tanssimusiikista, mikä luo vastustamattoman tanssittavan tunnelman.

Nimi ”Ostbass” tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”juustobassoa”, mikä kuvastaa heidän pyrkimystään tarjota juustoista bassosaundia. Tämä saa subbarit väräjämään äärirajoillaan ja lahkeet lepattamaan, olitpa sitten kotona, autossa tai yökerhossa.

Ostbass-kaksikko koostuu DJ JuustoJyystöstä ja MC BassoRotasta, jotka yhdessä luovat unohtumattomia musiikkihetkiä, jotka saavat ihmiset ympäri Suomea tanssimaan ja nauttimaan yhdessä. Heidän omaperäinen ja leikkisä lähestymistapansa musiikkiin tekee heistä erinomaisen valinnan mihin tahansa juhlaan tai tapahtumaan, jossa on tarkoitus pitää hauskaa ja tanssia sydämensä kyllyydestä.



Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)