event-333520 event-333520

Musiikki

TORSTAI-SIN: "77"


Järjestäjä:Myyräncolo, Skenesali
Paikka:Myyräncolo, Skenesali
Osoite:Jönsaksentie 6
01600 Vantaa
Pääsymaksu:alk.12,50

Lähde:Tiketti

TORSTAI-SIN: "77"

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 26.10.2023 ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan tai ne voi halutessaan palauttaa 26.12.2023 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Vuodelta 2023 on lupa odottaa seiskaseiska-ramopunkin juhlavuotta, kun alan konkarit löivät hynttyyt yhteen ja astuvat estradille uuden ”77”-nimisen bändinsä kanssa.

”77”:n debyyttisingle Mä en enää kättele diktaattoreita ilmestyi helmikuussa. Nykypäivän diktaattoreille ilkkuva biisi ja video sai hurmaantuneen vastaanoton alan harrastajien piirissä. Seuraavalla singlellä Kaadun bändi teki kunniaa Ukrainalaisille.

Tiiviillä julkaisutahdilla etenevä "77" ehti jo julkaista Nousin-EP:nkin ennen debyyttikeikkaansa Helsingin Pääsiäispunkissa. EP:ltä löytyvästä kappaleesta 77 – Mä muistan ilmestyi myös video. Itseironiaa tihkuvalla biisillä eläkeikää lähestyvä punkkari muistelee menneitä – niiltä osin kuin muisti vielä toimii.

Yhtyeen jäsenet eivät esittelyjä kaipaa. Laulaja-kitaristi Heko Keskellä on aiemmin tunnettu Heko Luumäkenä ja hänen sekä rumpali Kaide Haikosen historiasta löytyvät muun muassa sellaiset suomalaisen ramopunkin kruununjalokivet kuin Ne Luumäet, Rehtorit ja Pojat. Kitaristi Jukka Melametsä taas on vaikuttanut muun muassa Pelle Miljoonan lukuisissa kokoonpanoissa sekä Refreshmentsissä ja Mental Marketissa. Basisti Stindy puolestaan tunnetaan sellaisesta bändeistä kuin Mopot, Rehtorit ja Usher Boys.

Facebook
Youtube



Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

Kommentoi tapahtumaa (0)