event-349910 event-349910

Musiikki

Bunkers + Draama-Helmi + Echo is Your Love


Järjestäjä:Kuudes Linja
Paikka:Kuudes Linja
Osoite:Hämeentie 13
00500 Helsinki
Pääsymaksu:alk.12

Lähde:Tiketti

Bunkers + Draama-Helmi + Echo is Your Love

Bunkers-levyjulkkarit + Draama-Helmi + Echo is Your Love Kutosella!


Indie rock -viisikko The Bunkersin esikoisalbumia Heal juhlitaan toukokuussa Kutosella tuhdin line-upin turvin. Itse pääbändin lisäksi mukana ovat Echo is Your Love ja Draama-Helmi.

Echo is Your Love:

Pitkän linjan indiebändi Echo Is Your Love keikkailee harvakseltaan,mutta tarjoilee edelleen keikoillaan kulmikkaita rytmejä ja viiltävästi surisevia kitaroita kauniiden melodioiden taustalla. Uutta levyä lupaillaan, ja keikka koostuukin pitkälti uudesta materiaalista.

Draama-Helmi:

Draama-Helmi esittää epäselvää räppiä suht kokeellisten taustojen päälle. Tauon jälkeen julkaistu morbidi kolmas sooloalbumi ”Draama-Helmi
kuistilla” voitti keväällä 2023 Teosto-palkinnon. Kriitikkojen mielestä Draama-Helmi on levyllä ”ankarampi kuin koskaan”. Draamis on tehnyt myös yhteistyötä mm. Pakasteiden, Kuupuun ja Tiiu Helinän kanssa.

The Bunkers:

The Bunkers on helsinkiläinen indie rock-kvintetti, jolla on yhteensä noin 200 vuoden musiikillinen kokemus. He yhdistävät (ainakin): garagen,
krautrockin, psykedelian ja post-punkin vaikutteita ainutlaatuisella tavalla omaperäisellä tavalla, mikä todistaa, ettei modernin rock-musiikin pitäisi kuulostaa pastissilta tai toistolta.



Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, amanda@kuudeslinja.com
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Kommentoi tapahtumaa (0)