event-341945 event-341945

Musiikki

Halina Rice (UK)


Järjestäjä:Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali
Paikka:Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali
Osoite:Töölönkatu 51
00250 Helsinki
Pääsymaksu:alk.22,50

Lähde:Tiketti

Halina Rice (UK)

Tapahtumapaikka on vaihtunut Korjaamon Vaunusaliin.
Kuudennelle Linjalle ostetut liput käyvät Korjaamolle sellaisenaan.

***

ELEKTRONISEN MUSIIKIN ARTISTI JA AV-TAITEILIJA HALINA RICE DEBYTOI SUOMESSA

Lontoolainen elektronisen musiikin artisti ja audiovisuaalinen taiteilija Halina Rice saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen toukokuussa. Reivien ja taiteen fuusioksi kuvaillut keikat ovat yhdistelmä artistin tanssimusiikkia täydennettynä hänen liikkuvalla visuaalisella taiteellaan. Halina Rice esiintyy Helsingin Korjaamolla torstaina 30. toukokuuta ja konsertin lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 21. helmikuuta klo 9 Tiketissä.

Halina Rice on Lontoossa uraa tekevä muusikko ja taiteilija, jonka eklektiseen ja kokeelliseen tyyliin kuuluvat oleellisesti runsas efektien käyttö ja originelli samplaus. Dancea ja ambientia melankoliseen äänimaailmaan ja eteenpäin vieviin rytmeihin yhdistelevä muusikko tunnetaan myös audiovisuaalisesta taiteestaan, minkä vuoksi artistin keikat ovat moniaistillisia ja immersiivisiä kokemuksia.

Erityisesti Halina Ricen vuonna 2020 lanseeraaman NEW WORLDS -projektin myötä hänen liveistään on muodostunut osittain reiveiksi ja osittain taiteeksi kuvailtuja kokonaisuuksia. Vuonna 2023 artistilta kuultiin NEW BASIS -EP, jota Plastic Magazine kuvaili mestarilliseksi ja tutkivaksi palastellun tanssimusiikin ja äänisuunnittelun kokonaisuudeksi.

www.halinarice.com
www.instagram.com/halinarice_music
www.youtube.com/c/halinarice
Spotify

Fullsteam



Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)