event-339652 event-339652

Musiikki

Jesse Markin


Järjestäjä:Tullikamarin Pakkahuone
Paikka:Tullikamarin Pakkahuone
Osoite:Tullikamarin aukio 2
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.35

Lähde:Tiketti

Jesse Markin

Jesse Markinin erityislaatuinen Glow-konsertti Pakkahuoneella lauantaina 4. toukokuuta!

Jesse Markin soittaa tänä keväänä vain kaksi keikkaa - erityislaatuista sellaista. Artistin tuoreimman, UMK-finaalissakin kisaavan Glow-sinkun mukaan nimetyt liveshowt nähdään Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 26.4. sekä Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 4.5. Konserttien liput tulevat myyntiin torstaina 1. helmikuuta klo 9.00.
Jesse Markin on kiistatta yksi tämän hetken kiinnostavimmista suomalaisista artisteista. Markinin musiikissa yhdistyy uniikilla tavalla elementtejä rapista, indiestä, popista, soulista, r’n’bsta, progressiivisesta rockista ja afrikkalaisesta rytmimusiikista. Markin itse sanoo, että musiikkinsa avulla hän tutkii esimerkiksi sellaisia teemoja kuten rakkaus, ksenofobia, toivo, yksinäisyys ja veljeys. Näitä syvällisiä, vakaviakin ja Markinin omassa elämässä läsnä olevia aiheita artisti lähestyy rehellisen tulkinnan kautta.
Tällä hetkellä Markin työstää kolmatta albumiaan tuottaja Totte Rautiaisen kanssa. Uusi PUMP – nimeä kantava albumi julkaistaan syksyllä 2024. Albumilta on julkaistu tähän mennessä singlet "Panic" ja "Glow".

Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun FOLK-albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä niin kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti – palkinnon (Femma-Femma) Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa. Markinin kesäkuussa 2021 ilmestynyt, musiikin eri genrejä erittäin tyylitajuisesti yhdistelevä kakkosalbumi NOIR jatkoi debyyttialbumin viitoittamalla tiellä: kriitikoiden ylistämä, todellinen arvostelumenestys NOIR poiki Markinille Emma-ehdokkuuden Vuoden rock- kategoriassa. Myös kansainvälinen media ja musiikkikenttä on noteerannut Markinin. Hänestä ovat kirjoittaneet mm. NPR, American Songwriter, KEXP, Fault Magazine, Afropunk, Complex, Clash Magazine sekä CQ Japan. Liverintamalla menestysalbumit ovat vieneet Markinin kotimaisten festivaalien ja klubien lisäksi myös ympäri Eurooppaa.



Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 40 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Kommentoi tapahtumaa (0)